25-11-08

RZ statuten / Algemene Vergadering 29/11

Best RZ’ers,

 

Mag ik jullie namens onze dierbare secretaris bedanken voor de stipte betaling van de lidgelden – het is duidelijk dat u die 15 euro bonus liever zaterdag aan de toog spendeert, fijn zo!

 

Nu wij ook beschikken over een geactualiseerde lijst van jullie persoonlijke gegevens, kunnen wij overgaan tot de inschrijving bij de bond, zodat u tijdig verzekerd bent.

 

Omdat een inschrijving van een wielerclub bij de fietsbond ook de bevestiging van haar statuten vereist, ben ik verheugd u in bijlage onze eerste statuten te laten geworden, die onder begeleiding van raadsman Geert VN zijn opgesteld. U kan de statuten raadplegen in de rubriek hiernaast.

 

Gezien u dit jaar uw lidgeld reeds heeft overgeschreven vóór de bekendmaking van de statuten zijn wij stricto jure verplicht u om bevestiging van de statuten te vragen, en zullen wij u a.s. zaterdag – tevens onze eerste Algemene Vergadering – verzoeken om uw handtekening te plaatsen, ter goedkeuring van onze statuten (praktisch : bij het binnenkomen zaterdagavond betaalt u en tekent u af).

 

In lijn met de oproep van ons feestcomité nogmaals verzoek om stipt om 19h00 aanwezig te zijn: het programma is immers rijkelijk gevuld en om alles vlot te laten verlopen, is het belangrijk dat wij de timings kunnen respecteren.

 

Tot zaterdag!

 

Groet

Christoph

11:05 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.