30-07-08

Zaterdag S.Kelly-Dag !

Zweters,

A.s. zaterdag staat (één van) de mooiste Ardennenritten op het programma, reeds jaren een vaste afspraak op de RZ kalender. (info : www.seankelly.be).

Mag ik eenieder aanraden van de partij te zijn voor dit schitterend klimparcours over o.a. la Redoute, Chambralles, Côte de Ferrières, Col du Rideux en last but not least Col d'Haussire !

Er is voor ieder wat wils : parcours zijn uitgetekend van 130 km (9 hellingen) en 196 km (13 hellingen).

Nogmaals oproep tot massale aanwezigheid (bij uitzondering van het feit dat u met vakantie zou zijn, toch minimaal iedereen van de Dolomieten!), en dit hier te bevestigen. PS: gisteravond reden 8 RZ'ers een stevig ritje met enorme fun-factor en dito après op het circuit te Zolder ... afwezigen hebben altijd ongelijk.

Afspraak Carpool @ 6h00.

gegroet, Briek 2007

08:59 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

zal er niet bij zijn wegens verlof.

PS1: gelieve te noteren dat de Fons op zolder "NIET" heeft gewonnen. T'is gewoon de Kenneth die het heeft af laten weten!
PS2: Ben toch nog altijd onder den indruk van dieje cl...van 7 cm

Gepost door: Vloe | 30-07-08

Aanwezig op zaterdag voor 130km!

PS1: Ik was te ver en heb dat niet kunnen zien
PS2: nvdr: het element van 7cm waarover Vloe nog steeds onder de indruk is, refereert naar een programma over doping in de DDR... (mensen die het programma gezien hebben weten waarover we spreken)
PS3: wat deden die mannen daar in cabrio´s op de parking van circuit van zolder?

Gepost door: JP | 30-07-08

JP,

Dieje "P" stond voor Pietenparking...

Gepost door: Vloe | 30-07-08

Zal er zijn wegens geen verlof!

Gepost door: Koen | 30-07-08

niet bij Zal er niet bij zijn wegens familiale verplichtingen aan zee. fiets ze.

Gepost door: Volderke | 30-07-08

Aanwezig voor de 130 km

Gepost door: Danny | 30-07-08

Vloe,
soms is de waarheid heel simpel. In dit geval was er de hoogmoed van het peloton: we zullen de Fons wel terugpakken, hij blaast zich wel op, hij valt wel stil , ... enz enz... Maar dan opeens .... paniek in het peloton. verdoeme hij is na wel iel erg ver weg... Wie wil dat gat dicht rijden? Wie offert zich? want zo gaat dat eenmaal, wie het gat dichtrijdt wint nooit.... Dus nog meer paniek... En dan de chicane, Werner zet aan Bart en Dessel wachten en wachten en dan weet men het.... doeme te laat, we halen hem nooit meer in !! de vogel was gevlogen... gewonnen op karakter, met bluf, zoals in de ouwe tijd. Niet zoals de evans van tegenwoordig maar zoals een echte zoetemelk....

Gepost door: de moker | 30-07-08

Pietenparking, een bere-sterke Fons, een klassieke âpres, cl.....ssen van 7 cm, de zoveelste lekke band van den Dessel...... Nooit geweten dat een uitstap naar Zolder zo interessant kon zijn. Anyway, ik ben zaterdag van de partij voor de 130 km's.

Gepost door: Dennis | 30-07-08

zolder Waanzinnig plezante avond. Vloe, in uw dromen aan die pollepel gebengeld ?

Helaas niet bij voor de Sean Kelly.

Gepost door: Krans | 30-07-08

MEE met ....CSC-reetzweters Leuk te lezen dat er na de "CSC-rit"afgelopen donderdag toch ingegrepen wordt. Ik ben maar een watje maar zal altijd trachten te volgen,maar idd boven de 40 wordt het altijd gevaarlijk! EN...er zijn ook vrouwen en kids die op de dijk fietsen en die hebben evenveel rechten om daar te fietsen... Ik had mijn broer overtuigd om mee te fietsen,die dacht dat hij in een ploegentijdrit van CSC was terechtgekomen. Een sportief ploegske..mijn gedacht.Bon,ik rij liever snel bergop...zelden geweten dat iemand bergop gevaarlijk was. Ik ga mee naar de Kelly.Sportieve groeten,HERMAN VENTOUX

Gepost door: andries HERMAN | 30-07-08

Niet aanwezig van 't weekend! Mijn ultiem trainingsschema wordt komende week afgerond in het Toscaanse landschap.

Gepost door: Kenneth | 31-07-08

waar blijven al die Dolomiters Xavve, Berre, Bruno, Sael, Ben, Bo, Guy, Bern, Kemzie, Gilles, Chris, Filip, Werner en Peter ... alle 14 op vakantie?
komaan mannen, men rekent op de rood-blauwe trein uit Reet !
En kunnen de mannen van den Izoard laten zien dat zij bergop (minstens?) de evenknie zijn? Heren Nimmers 'en zijn volgers', laat ons eens zien hoe sterk jullie benen zijn!

Gepost door: Dessel | 31-07-08

Hoogtepunt ...is voorbij en daarvoor is mijnn madame blij!
Nog wel af en toe fietsen maar niet meer aan 100%

Gepost door: Eros | 31-07-08

Voor de volle Kelly Ben present voor de volle 196 km. Een ouwe diesel draait beter naarmate de kms toenemen.
En die 7 cm van dinsdag in Zolder is in Limburg niet ongewoon. Woonde er jarenlang, dus kan het weten Vloe. Gezonde madammen daar...

CY zaterdag carpool 6.00u

Gepost door: Werner | 31-07-08

aanwezig, samen met ne maat van Munchen, triathleet, vertrekken van thuis

Gepost door: lewi | 01-08-08

De commentaren zijn gesloten.