23-06-08

Dopingzondaar

Beste Reetzweters,

Zonet te horen gekregen dat ik een astmapatiënt ben.  Buiten een verklaring waarom ik sommige prutsers van den 1 moest laten rijden niets bijzonders.  Wel vervelend is dat ik gedurende 3 maanden medicatie moet nemen die op de lijst der verboden producten staat, maw dit zuiver rastalent wordt een dopingzondaar. 

Mijn prestaties op de Izoard en de Transdolimiti zullen dus niet van het zuiverste soort zijn, waarvoor mijn oprechte excuses.  Of mijn prestaties nu beter zullen zijn of niet laten we nog in het midden.  Maar ik wou dit nieuws pro-actief wereldkundig maken teneinde alle misverstanden over de zuiverheid en integriteit van de voorzitter van de Reetzweters uit de weg te ruimen. 

Geen haar op mijn hoofd keurt doping goed en ik ga er prat op een clubje te leiden die hetzelfde gedachtengoed deelt. 

Bij deze wil ik tevens mijn poulain (Rafke Lodwyckx) reeds vrij pleiten van enig dopinggebruik.  Ik hoor de kwade tongen al rollen als hij in juli de Izoard aan zijn palmares toevoegt ... zijne coach neemt doping dus ...  Rafke zal zuiver en alleen met het vooruitzicht van 24 flessen champagne schitteren op de Izoard.

Tot slot nog een praktische vraag ... heeft er iemand een wintervest over ... het zou kunnen gebeuren dat ik dit jaar op de bergtoppen moet wachten!

Volderke (laat ons hopen dat de echter wel zuiver rijdt, in juli van een inzinking gespaard blijft en tijdens de Tour de pannen van het dak rijdt)

 

19:17 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Willy, al hedde wel lang moete zoeke achter dienen 'astmadokteur', ma goe dat die tijden van de 'Ventoux 2007' of de Gallibier in de cammionette definitief achter de rug zijn....

Gepost door: Ludo Dxxxx | 25-06-08

De commentaren zijn gesloten.