01-06-08

ZATERDAG 28 juni!!!

Beste Reetzweters,

Na een schitterend clubkampioenschap met drie prachtige kampioenen, roep ik jullie op om alweer een andere datum in jullie agenda te noteren, namelijk 28 juni.  Maar eerst wil ik Berre en Vloe nogmaals feliciteren met hun schitterend intiatief en foutloze organisatie!

Zoals ieder jaar zullen we ook in 2008 via prachtige landelijke wegen naar zee rijden (+/- 130km) We vertrekken om 10h00 van op DK om een kleine 5 uren later in Knokke aan te komen.  Tegen die tijd komen ook vrouw en kinderen toe.  Terwijl de kinderen op het strand ravotten, voorzien onze edele dames hun afgetrainde atleten van het nodige gerstenat.  's Avonds sluiten we de avond gezamelijk af met een dinerke in een kindvriendelijk restaurant.

 Teneinde dit alles tot in de puntjes voor te bereiden vraag ik jullie om jullie deelname aan de fietstocht te bevestigen alsook deelname aan het etentje 's avonds (aantal volwassen + aantal kinderen).

Gelieve te bevestigen voor 10 juni. 

Voorzitter, alias Volderke of nog beter Clubkampioen 2008 groep 2

 

20:40 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

Spijtig genoeg kan ik niet mee op 28 juni e.k.;
Op dat ogenblik ben ik niet stiekem naar de Provence aan het rijden waar ik niet stiekem zal proberen om uiteindelijk de Mont Ventoux niet stiekem te bedwingen.Deze rit zal daarenboven een niet stiekeme voorbereiding zijn van de bestorming van de Izoard;
Niet-stiekeme-Ex-Eros
P.S.1.Berre en Vloe, het was een prachtig initiatief dat vatbaar is voor herhaling;
P.S.2.Flodderke, hoogmoed komt voor de val tijdens afvallingskoers (sic);
P.S.3.CVD, volgend jaar beter;
P.S.4.KVG, idem;

Gepost door: Ex-Eros | 01-06-08

zal er jammer genoeg niet bij kunnen zijn

Gepost door: Vloe | 02-06-08

TERUG ?? DVD-clubkampioenschap-28en ...29juini ! Als nieuweling(?)is mij deze site nog altijd niet zo duidelijk.. Kan ik ergens vinden hoe ik als ik alleen mee rij naar de zee HOE ik TERUGkom.. ??
De film/dvd is niet perfect en niet iedereen is evenveel in beeld maar t zal toch de moeite lonen de beelden opnieuw te bekijken.Er is zelfs een (grappige)valpartij gefilmd.Net als Nick Nuyens zal ik ook morgen heroptreden en zaterdag de ventoux bedwingen..tenminste als het er niet onweert.Wie klimt er daar op de Izoard?Toevallig ik ook op 19juini. Voor de berggeiten en liefhebbers van groen,rustig natuurschoon organiseer ik op 29 juini een prachtrit in de Ardennen,met startplaats in Beffe(zonder N werner)!Sportieve groeten,Herman Ventoux.

Gepost door: andries HERMAN | 02-06-08

Ik ga mee naar zee. Mijn vrouw en de 3 kinderen ook. Jammer genoeg zit de auto dan te vol om nog iemand extra mee te nemen naar huis. Een fiets meenemen is echter geen probleem. groeten, steven

Gepost door: steven | 03-06-08

OVERZICHT Spijtig dat jullie hier geen overzicht hebben van wie,wat,wanneer en hoe... Zo toch interresant zijn te weten wie er allemaal deelneemt aan de "les 3ballons",de rit naar zee,de marmotte,de Kelly...
Het is maar een suggestie ,he maar misschien eens kijken naar www.velotour.be .Bon,ik sta te trappelen van ongeduld en ook met 1schouder zal ik zaterdag de ventoux bedwingen. Naar zee ga ik mee,bedankt Steven om mijn fiets mee te nemen en ik zal wel met nog iemand anders thuis geraken zeker? Wie nog graag oefent voor de dolomieten,er zijn nog 2plaatsen open met velotour op woensdag 18juini t 22juini/De marmotte wordt er dan gereden op eigen tempo.Ik ga hem dus 2x doen dit jaar! Die izoard..hoe zit dat?wie,wat,waar,vervoer,aantal dagen,prijs..enz...toch geen details? Sportieve groeten,Herman Ventoux

Gepost door: andries HERMAN | 03-06-08

Herman we praten wel eens bij over een aantal ritten; zou inderdaad interessant zijn als we site continu konden updaten. Vergeet echter niet dat de site door een beperkt aantal mensen wordt aangepast ... en dit na de uurtjes (werk en fietsuurtjes). maw tijd te kort om ons daar allemaal mee bezig te houden. De belangrijkste zaken staan op de site en voor de rest ... komen fietsen en je zult sowieso al heel wat informatie verzamelen ... succes met schouder en Ventoux!

Gepost door: William | 03-06-08

ik rijd niet lmee. Vertrek die dag op vakantie.

Gepost door: Bernard | 04-06-08

zkeer niet eten s'avons want trouwfeest, ik laat nog wten of ik mee fiest (en terug!- want niemand kan mij komen halen).
groet

Gepost door: Dessel | 05-06-08

Kan niet mee in verband met verhuis. Spijtig....

Gepost door: Dennis | 06-06-08

Lukt ni Hebben 's middags huwelijksjubelee en 's avonds trouwfeest

Gepost door: Bern | 06-06-08

zal niet aanwezig zijn

Gepost door: guy vdb | 07-06-08

Wil wel mee, maar heb nog geen oplossing voor de kinderen(Katleen werkt),en hoe geraak ik terug?
Hou je op de hoogte.

Gepost door: Philippe A | 08-06-08

aanwezig ik ga mee, hopelijk nog enkele anderen ook,
....

Lekke

Gepost door: Lekke | 09-06-08

He William,

Moet ook afhaken voor trip naar zee. Beroepshalve...

Groet,

Werner

Gepost door: Werner | 18-06-08

De commentaren zijn gesloten.