20-05-08

Komkommertijd

Is het komkommertijd of net niet ...

Den briek heeft deze week niks speciaal te melden, maar misschien heeft ú wel de behoefte e.e.a. te verkondigen :

- u wil ons laten hoe goed uw conditie wel is, en kijkt uit naar het clubkampioenschap omdat u orde op zaken wil stellen en/of een rekening te vereffenen hebt?

- u maakt vandaag dankbaar gebruik van de spoorstaking, bent dus thuis gebleven en profiteert ervan om wa bij te trainen ? Share your where-abouts!

- u bent vreselijk zenuwachtig deze week, want u kijkt uit naar de match van donderdag op de Bosuil en weet dat onze Reds reeds nú met het mes op de keel spelen ...

- u kijkt uit naar de match van donderdag, en hoopt dat dit het definitieve einde betekent van stamnummer 1 ... you wish!

- u vraagt zich af of onze voorzitter nu echt zo vaak in het 'zwart' traint, en weldra op donderdag de kop trekt met den 1 ?

- u keek met aandacht naar het nieuws over het daguitstapje van de Sossen in Planckendael en vindt dat misschien een goed idee voor een RZ event ?

- u denkt voortaan 2x na alvorens u nog eens aandringt op een s..partijtje met uw vrouw - check : http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/282302/...

Hou u niet in - u kan hier uw ei kwijt.

gegroet, Briek 2007

12:13 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |

Commentaren

tja,

- Ik kijk inderdaad uit naar het clubkampioenschap en vooaral naar de ontbrekende antwoorden van enkele "zwaargewichten" (Nimmer edde oewe shift al opgeschoven?, Bo-ke hoe zit da?, JP, Lekke, en andere...(we zijn al wel met 30 renners)
- Ben vandaag met fiets naar't werk gagaan. Alles voor Kyoto hé!
- Zenuwachtig voor donderdag? zie volgende vraag/antwoord
- Indeed
- You wish
- ik stel liever een bijeenkomst in hyde park voor
http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/282461/2008/05/20/Naakte-amazones-in-volle-galop-door-Hyde-Park.dhtml

- Ik S nooit als ik moet fietsen want poeperkes...
- tot vanavond

Gepost door: Vloe | 20-05-08

None of the above... Ik blijf gewoon heel rustig trainen in onze heuvelachtige omgeving (meestal bij temperaturen van 25-30 graden), vooral met de nadruk op kracht. Kwestie van jullie er allemaal af te rijden bij het begin van seizoen 2010. (Sorry, maar die zinloze, typisch Amerikaanse grootpraat is redelijk besmettelijk.)
Tussenstand gewicht: nog steeds 38,5kg. Redelijk impressionant vind ik zelf, gezien het feit dat ik hier elke middag fa(s)t-food gewijs ga lunchen met de collega's.

Gepost door: Een steunend lid in LA | 21-05-08

Vragen aan Briek staat vrij... He briek,

Af en toe is het goe dat 't in 't kopke fris blijft. Voelde me na het worden van vijftig jaren een beetje uitgeblust: langer moeten recupereren, zware benen na 't rijden, lange rustpauzes inbouwen en lijdzaam toezien hoe de sterke jongens van den één zo wegrijden van de andere "rest" van den één. Wat blijft er nog over, voor een vijftiger?. Briek ,weet jij hier raad mee? Hoe kan ik mijn Briekilliaans temperament terugvinden van weleer (van toen ik 49 was)? Gisteren heb ik effe dat strijdershart teruggevonden... Op de bosstraat mee met de Marko en een sterk pelotonneke. Jij, Briek streed nie mee... en ik dacht nu ga ik eens voor de verrassing zorgen. Den Briek in mij was er nog eens, dat voelde ik. In het zog van de Vloe kwam ik bij de kopgroep, boven op de bosstraat. "Voila" dacht ik, die polsslag interesseert mij niet. Ik demarreer en versnel tot aan de watertoren. Zij die mij nog willen voorbijrijden zullen sterk moeten zijn, en... zij aan zij met Marko heb ik lang alles gegeven. Enkel mijne Poulain kwam er nog over...met een half wiel. Ik moest hem vertrouwen geven!
Briek is dat de juiste mentale factor of niet?

Gepost door: Werner | 21-05-08

club-gevoel Beste Werner,
Zoals je weet, wordt (ook) een renner slimmer met de jaren (of is dit een contradictio in terminis?)… dat jij ‘als onze beste 50tiger’ nog vlotjes meedraait met den 1 is op zich al een verdienste. Dat strijdershart haalt te gepasten tijde immers steeds de bovenhand, en al zal je voortaan meer behoefte hebben aan HERSTEL-ritjes, ik ben ervan overtuigd dat j’op ervaring de 'jonge gasten' nog steeds de loef afsteekt.
gegroet

Gepost door: Dessel | 21-05-08

Club-gevoel bis De titel van de vorige reactie sloeg eigenlijk op onderstaande :
Als Briek hoort het mij toe u allen te motiveren voor dé CLUBrit bij uitstek : de herstelrit op dinsdag.
Het is “verheugend” vast te stellen hoe gegroepeerd er wordt gereden, hetgeen aanleiding geeft tot vaak geanimeerde gesprekken onderweg – het is eens wat anders dan hijgen in iemands’ achterwiel. Verder merkt uw Briek dat er onderweg geheel niet gezeurd wordt, en dat een “vork” van snelheden tussen 30-35 km/h adequaat en zonder morren wordt toegepast, steeds het samen uit-samen thuis principe indachtig.
Hierbij dan ook een oproep aan ALLE OVERIGE leden om ons te vergezellen; uitbreiding van het rood-blauwe peloton op dinsdag tot een man of 25-30 moet tot de mogelijkheden behoren !
gegroet, Briek 2007

Gepost door: Dessel | 21-05-08

komkommertijd ? MORGEN 3 meterkes ! - Werner, Marco, dinsdag won ik dankzij jullie mijn eerste spurt aan de watertoren dit seizoen = 1 meterke
- dinsdag was ik niet in RZ tenue = 1 meterke
- 2 dinsdagen geleden heeft de groep tot 2 x toe op mij moeten wachten wegens 2 lekke banden waardoor we zowat midden in de nacht thuiskwamen = 1 meterke

Gepost door: Bern | 21-05-08

Komkommertijd verget het...maar wel trainen in het zwart Voor de 3 Balonners is het de laatste recht lijn naar de 1ste hoogmis van het seizoen. De volgende 3 weken moeten de nodige trainings-km's afgemaald worden, liefst op een heuvelachtig parcours! En de oude garde heeft dit begrepen. Guy en Werner zijn de enige die zaterdag deJean Nelissen aansnijden. Maar wie sleurde deze woensdag avond in RZ tenue aan kop van een 40-koppige peleton richting Herentals..... ja, ja onze jongen uit Vremde den BO. Jp controleert zijn wherabouts en treft de nodige sanctie!

Gepost door: Koen | 21-05-08

Men in black/Men in rood-lichtblauw? Ook ik heb de indruk dat stieken 'in 't zwart' wordt getraind;
Het strekt Bo tot eer dat hij dat doet in RZ-tenue, anderen zeggen gedurende maanden 'ik heb nog bijna niks gereden' en staan er dan plots.
Tijdens de examens heb ik mij daar vroeger ook al eens aan laten vangen.
Vorig jaar op de Ventoux idem dito...
Ik ben dus geen ezel!Hoewel?

Ex-Eros

Gepost door: Ex-Eros | 22-05-08

Voor zij die nu zaterdag goed willen trainen en toch niet te ver (1 uur) met de auto rijden: "Haspengouw sportief" (club van een fietsende collega)organiseert dan Landen-Hamoir-Landen (150 km) of Landen-Troisponts-Landen (220 km) . Zelf vertrek ik om 6.30 u om zeker om 8.00 u ginder te starten.
Interesse ? laat maar iets weten

Gepost door: danny | 22-05-08

medrol en augmentin Drie weken geleden had den Bern tijdens de herstelrit 2 lekke banden ... de voorzitter zijn atletisch maar bezwete lichaam pakte toen een verkoudheid ... eentje die me al drie weken wakker houdt! ... zit nu op een kuur van augmentin retard en medrol (cortisone) ... conditie is dus niet optimaal ... vogezen in vooruitzicht ... ziet er niet goed uit ... dan maar West-Vlamingske in mij wakker geschud ... niettegenstaande zware medicatie en tegen doktersadvies in ... sinds maandag terug beginnen trainen ... in RZ tenu ... alleen getraind want wil de wind voelen! ... maandag 40km, dinsdag 45km, woendag 60 km en zopas met 1 Lord 45km ... naast medicatie deze week een dieet van fruit, water en brood ... resultaat 2.5 kg afgevallen ... het gevoel begint te komen en indeed in laatste rechte lijn naar de 3 Ballons ... als ik nu nog wat tijd vind in het weekend om wat bergop te fietsen zou er nog wel eens een verassing in de lucht kunnen hangen!

Gepost door: voorzitter | 22-05-08

voor alle duidelijkheid... dinsdag en donderdag niet mee gefietst omwille van:
1) te laat thuis (telkens 19h30)
2) conditioneel nog niet in orde om mee te fiesten
Dit maar om te melden dat het niet de bedoeling is om alleen te gaan fietsen op dinsdag of donderdag! bij deze dus volle ondersteuning van BRIEK 2007 zijn oproep om inderdaad massaLER deel te nemen aan de groepsritten op dinsdag en donderdag. Trouwens vanaf volgende week terug present op dinsdag en donderdag!

Gepost door: voorzitter | 22-05-08

Bericht a/d Voorzitter!!!! Voetjes op de grond!

Gepost door: Ex-Eros | 23-05-08

Doping! Beste Voorzitter,

Medrol kunnen we niet tolereren, dit staat officieel op de WADA Dopinglijst. Verwacht u binnenkort aan onaangekodigde controles. Vergeet uw wherabouts niet in te sturen

Gepost door: RZ-WADA | 23-05-08

De commentaren zijn gesloten.