06-05-08

Dolomiti 2008

Beste Reetzweters,

Op dit moment zijn er 23 Reetzweters ingeschreven voor de Dolomiti 2008 !   Wij zijn nog op zoek naar één of meerdere wielerfanaten die deze geweldige groep willen vervoegen ! Kennen jullie fietsers; of heb je zelf interesse om deel te nemen; aarzel dan niet om zo snel mogelijk contact op te nemen met een van de initiatiefnemers (Danny, Guy of Bo)!  Willen jullie asap doorgeven wie zich geroepen voelt om het geweldige landschap van de Italiaanse Dolomieten te doorkruisen !

Met toppers als de MONTE GRAPPA; PASSO DURAN; PASSO FEDAIA; PASSO SELLA; PASSO PORDIO; PASSA GARDENA (allen maken zij deel uit van het geweldig mooie Sella Massief); PASSO DI FURCIA (beklimming van de Kronplatz; aankomstplaats van een van de ritten van de Giro d'Italia 2008); PASSO DI STALLE (grens Italië-Oostenrijk) en als toetje de GROSSGLOCKNER 2504 m met uitbreiding mogelijk naar HEILIGENBLUT en WINKL  !!

Je ziet het een uitstap om nooit te vergeten en zeker niet te missen !  

Bedankt alvast voor uw medewerking !

Gr, Danny, Guy en Bo

15:33 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

mits een sponser zo ik graag meegaan... :-) want na marokko..,mallorca..ventoux-Ieper..,Alpenstage ..en marmotte zal ik wellicht over goei klimbenen beschikken en alhoewel de kerk al lang niet helemaal meer in t midden staat,hoeft ze nu ook nog niet om te vallen... Met pijn in het hart zal ik wel jullie verslag lezen over de dole grieten,ik bedoel dolomieten..!! Sportieve groeten,Herman Ventoux

Gepost door: andries HERMAN | 06-05-08

Sponser Herman, nu je het over de kerken hebt... in Reet aan de kerk woont er een al iets ouder mannetje. Om zijn geweten te sussen zoekt hij een manier om in het reine te komen met zichzelf en zijn leefgemeenschap. Alsof er een vloek op hem rust,
telkens hij de kerk over zijn deur binnentreedt om te biechten, verdampt het wijwater, verschrompelt de wierrook en doven alle kaarsen. Beladen met al zijn zonden verlaat hij telkens opnieuw huilend de kerk. Daarom Herman, help die mannetje , laat hem uw geldbeugel vullen en beide zullen gedragen door engelenvleugels de bergen naar Salzburg overvliegen!

Gepost door: Koen | 07-05-08

De commentaren zijn gesloten.