14-04-08

BR - Bekende Reetzweters

De laatste week groeit het aantal aanwezigen even snel als de knoppen van aan de bomen. De zon doet het bloed door onze aders stromen en onze spieren zwellen. De lente huppelt door het RZ-peleton.  Afwezigen worden binnen enkele weken genadeloos gelost.... 2 RZ'ers werken echter aan de uitbouw van ons bescheiden clubje uit de anale driehoek en mogen nog enkele weken verstek laten gaan:

Dimitri Van Zeebroek heeft maanden gewerkt aan de Weerwolfen: het is een doku over personen die energie putten uit de nacht. Elke maandag avond op Canvas --> vanavond een uitzending over Stijn Meuris. Ik las in de Standaard dat den Dimi, normaal een echte lang-slaaper, stilaan ook de nacht opzoekt om bij te trainen.

Tom Waes: Tom Testerom elke zondagavond op één. Hoe extremer hoe liever: kick-boxen, kanaalzwemmen, paparazo,.... Eén uitdaging durft Tom niet aan... een krachtmeting met de Reetzweeters. Tom je bent gewaarschuwd voor het tochtje in de Dolomieten: elke dag een beetje meer KO!

Vriendelijke Groeten

Koen Van Genechten

20:41 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

haha grappige en naar waarheid naam?!

Gepost door: geert | 14-04-08

Handleiding Tom, hierbij alvast de Handleiding voor de RZ : kilometers afmalen op het vlakke en stoempen, stoempen, stoempen op de bergskes. U ook vooral niet wegsteken en aan de kop sleuren. (ps proficiat met uw Tomtesterom, wreed geestig!)

Gepost door: Bern | 15-04-08

De commentaren zijn gesloten.