13-04-08

Amstel Gold Race

Beste Reetzweters,

 Hoewel dit weekend zich met de nodige stress aankondigde (rit op zaterdag en niet op zondag, rit om 10h00 of om 8h15, 120 of 80 km in Pajottenland, gezamelijk of niet .. er is toch een rit voorzien voor groep 2 nl diamantroute, waarom een kalender als we er vanaf wijken, ...) was het gisteren terug genieten.  Alvast voor de deelnemers van de Pajottentocht.  Gaasbeek mag zich terecht kandidaat stellen voor mooiste dorp van Vlaanderen, meer zelfs het Pajottenland moet wat mij betreft niet onderdoen voor de Katarakt hype Limburg. 

De toch was prachtig, continu op en af (niet al te stijl) en voorzien van een uitdagende wind.  De roodblauwe trein slingerde terug als vanouds.  Ik ben er ook van overtuigd dat groep 2 het roodblauw liet schitteren in de streek van Lier.  Na een lange stilte begint het roodblauw terug te leven.  Volk op donderdag en weekendritten is een genot om te fietsen.

Komende zaterdag staan we dan ook voor een eerste climax van het seizoen.  Briek 2007 (Dessel) wist mij te melden dat er 34 Reetzweters zijn ingeschreven.  Laat ons allen bidden voor goed weer.  Niet dat we mietjes zijn, fietsen in regen,hagel, sneeuw of wind houdt ons niet tegen .... maar het is den après die in den Amstel even belangrijk is .... terras "au plein soleil" moet en plein soleil zijn.  Ze zijn gewaarschuwd ... het roodblauwe leger zal terug voor een climax zorgen in hun jaarlijkse recette.

Train deze week nog de laatste grammekes af zodat we kunnen vooruit gaan tijdens den Amstel ... op die manier zitten we snel op ons terras en kan den après beginnen.

Leve het fietsen, leve Briek, leve de Reetzweters!

Volder (volderke is gisteren gestorven tijdens de 110 km met den 1 ... tijdens het losrijden vanmorgen (40 km tussen 8h15 en 9h45 in de regen) wist ik dat de Grote Volder was opgestaan)

PS: nu dinsdag 15 april start de eerste herstelrit (70 km) met vertrek om 18h30 van op DK!!

11:27 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Volderke,
Let op uw knie, het seizoen is nog lang;

Gepost door: Ex-Eros | 13-04-08

goe bezig Goe bezig Volderke! gisteren sterk gereden en vandaag zowaar losgereden als een echte prof ?! mooi zo ; laat u niet van uw melk brengen door de opmerking hieronder, die mannen hebben schrik da ze binnenkort zelfs uw achterwiel 'nimmer' zien ...

Gepost door: Dessel | 13-04-08

klassieker Ik wil bij deze de voorzitter nog even bedanken voor deze mooie rit die in klassieke reetzweterstijl werd afgewerkt. Nieuwe Herman vroeg bij de start of dat we bij de reetzweters bepaalde afspraken hebben. Het is weeral gebleken dat we dit niet nodig hebben en ondanks de totale chaos van demarrages en traag bergafrijden, we perfect als groep kunnen samenblijven. Nergens kun je tijdens een groepsrit jezelf zo volledig in de prak rijden als bij de RZ, dat moeten we blijven koesteren. Ik zal er niet bij zijn op de Amstel, maar ik ben klaar voor de Davitamon classic de week erop.

Gepost door: lewi | 13-04-08

Zijn er nog Reetzweters die te laat zijn voor de inschrijving voor de Amstel Gold Race nu zaterdag 19 mei ! Kan je alsnog meerijden maar zonder in te schrijven, bevoorrading voorzie ik dan wel zelf of is het echt onmogelijk om nog deel te nemen ! Dessel weet jij hierop een antwoord !?

bo

Gepost door: bo | 15-04-08

zwartrijden Bo,
"zwartrijden" was de voorbije jaren perfect mogelijk... Gewoon meerijden dus !

hij-die-zaterdag-voor-het-eerst-dit-jaar-in-Reetzweettenue-op-een-fiets-zal-zitten ( tenminste als we al thuis zijn na het vieren van de 3 - 0 bekeroverwinning tegen A'lecht !!!)

Gepost door: Michel | 15-04-08

Kaart Amstel te koop Ik heb me ingeschreven voor de 125 km van de Amstel maar ben niet fit. Wie dit wenst mag mijn kaart kopen.

Gepost door: Nolf | 16-04-08

Op het nipperke ! Ik ban dus op het laatste nippertje aan een kaart geraakt voor de Amstel via de onfortuinlijke Johan Nolf ! Bedankt nogmaals en tot zaterdag ! Wie rijdt er zaterdag de 125 km !?

Gepost door: bo | 16-04-08

De commentaren zijn gesloten.