10-11-07

Spinning

Eerwaarde Reetzweters!
Bent u het ook moe om steeds door diezelfde Koen Van Genechten uit het wiel gereden te worden? Aarzel dan niet en komt allen spinnen, want in GYM TONIC zal het hem niet lukken. (Alhoewel, je weet nooit met die kerel.)
Geen platte tubes, geen Jean-Philippe of Flipke die doodsmakken maken terwijl u net een banaan probeert te consumeren, gene Eros die '30' blijft roepen,... : u ziet, de voordelen van het spinnen zijn legio! Uit goede bron vernamen wij dat De Voorzitter carbon wielen voor zijn spinning bike heeft aangeschaft, die een zalig geluid maken boven de 750 omwentelingen/minuut. We zijn benieuwd!
Voorts nog even opmerken dat iedereen die komt verplicht is om allereerst deze Wikipedia-pagina te memoriseren :Een beetje geschiedenis kan geen kwaad, maar let u vooral op de foto. Hopelijk helpt deze instructrice om uw laatste twijfels tot deelname weg te werken.

Wat ook helpt is een catastrofale Waalse Pijl rijden. Wanneer Tom Waes (6 uur later vertrokken) naast u komt rijden op een moment dat het zweet in uw ooghoeken blijft hangen, u uw moeder wilt bellen maar eerst nog 3 hellingen over moet en u gezworen heeft om nooit nog de taalgrens over te steken (nu zeker niet monsieur Olivier Mangain!), wel, wanneer Tom Waes dan tegen u zegt : 'ocharme, ai ai ai, jongen toch, ge moet meer spinnen in de winter, dan zal dat klimmen u wel beter vergaan', wel dan, en alleen dan beste collegae Reetzweters, beseft u de noodzaak van enige cardiotraining 's winters.

Een warme oproep dus om met z'n allen donderdagavond naar GYM TONIC af te zakken. Vergeet uw zonnebril niet.

Reetgezweten groeten,
Ivan Basso, Dimi voor de kenners.

10:14 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

06-11-07

Week 45

* donderdag 08/11 : laatste donderdagavondrit van het jaar (vanaf volgende week spinning!), afspraak 20h15 aan Bosch Sport voor de geïnteresseerden ;

* zondag 11/11 :

- MTB te Humbeek 67 km, afspraak 7h30 carpool (1 uur vervroegd!) voor alweer massa's fun (en Tongerlo's).

- wegrit vertrek DK 9h30, rit 60 km Humbeek

Tot één dezer
Dessel

18:29 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |