02-10-07

Dolomiti 2008

Beste Vrienden,

Bo, Guy en ikzelf hebben de laatste weken al wel wat uren vergaderd.Maar de kogel is door de kerk, volgend jaar spreken we (en dit nog lang nadien) van de DOLOMITI 2008.

Op zaterdag 16 augustus (06.00 u s'morgens)zullen wij het vliegtuig nemen in Brussel richting Venetie.Dinsdagavond 19 augustus zullen we na ongetwijfeld weer een heroische tocht aankomen in Zell am See.Woensdag 20 augustus zal er een bus transfert gebeuren naar Munchen airport om omstreeks 19.30 u te landen op Zaventem.Ongetwijfeld willen jullie nu reeds meer details weten maar die zijn gereserveerd voor onze eerste voorstelling op 24/11 op de Klinkaert.

Guy denkt dat we zullen rondkomen met een budget van 915 euro.Uiteraard moeten we steeds voorbereid zijn op onverwachte kosten en daarom zouden wij jullie willen vragen om 4 stortingen te voorzien van 250 euro.De eerste nu voor 30/10 omdat we reeds de vliegtuigticketten gaan bestellen.De data van de volgende stortingen zullen we jullie nadien op tijd melden.De bedoeling is ook dat wij financieel over hebben en na de tocht het teveel betaalde terugstorten liever dan dat we sommige vrienden tot in den treure moeten achtervolgen,dit hebben we trouwens geleerd uit wat vorige organisatoren ons verteld hebben.

De eerste 23 reetzweters die nu 250 euro overschrijven op 652-9037879-83 op naam van Daniel Vanherberghen en met de vermelding DOLOMITI 2008 beschouwen we als ingeschreven (23 + 3 organisatoren + 4 begeleiders = 30 man).

Diegene die nu te laat betaald krijgt uiteraard zijn geld teruggestort en komt op de reservelijst te staan ook in chronologische volgorde.Zodra iemand forfat moest geven zullen deze personen gecontacteerd worden.

Met reet gezwetene groeten,

Danny

16:57 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ho paggato! Danny, net 250 EUR overgeschreven. Zal naar jaarlijkse gewoonte de pannen van de bergdaken knallen! By the way ... zijn er blote tetten in Zell am See ... kwestie van met een bepaalde motivatie door de bergen te trekken

Gepost door: Il presidente | 02-10-07

Vijftigers... Bo, Danny, Guy,

Heb eer aan onze president gelaten om zich als eerste in te schrijven voor den Dolomiti 2008. Dit schenkt hem wellicht een Koen-gevoel...
Tweede zijn (Wim-gevoel) is ook niet mis! Heb mijn eerste schijf net gestort en sta nu al klaar om aan de start te verschijnen van onze Venetie-Zell-am-Zee-trip. Een bijzonder jaar 2008 Danny want Chris, Guy, Bo en ik vergezellen je in de deelnemerslijst der vijftigers. We zullen ze niet meer kunnen temmen die dertigers en prille veertigers. Dat niet! Maar ons laten doen? Nooit. Ze zijn gewaarschuwd. Zij die hun ambities nu al willen uiten mogen dit al doen (misschien op 24/11/2007 als voorbeschouwing tijdens de bekendmaking van het parcours). Ze zullen hierbij alleszins met de halve eeuwelingen moeten rekening houden. ..


Succes jongens met de organisatie

PS: Van die Blote tetten in Zell-am-Zee... Is dat zoiets als "Heidi in Tirol" ?

Gepost door: Werner | 03-10-07

Dolomitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bon, als de volgorde van de inschrijving ook het klassement wordt in Zell am See, dan word ik dus 3de, net achter mijn mentor. Daar kan ik goe mee leven !

Gepost door: Bern | 03-10-07

jodelajodeladolimiti Smeer jullie billen en de rest maar goed in, want het gaat niet van de poes zijn daar in de "echte" dolomieten ! En blote tetten zulde zeker te zien krijgen, misschien in de bergen al als je aan het klimmen zijt ! Voor diegene die nog een nieuwe casette dienen te kopen, doet er maar een tandje bij ne 29/12 van achter en veur de janetten nen trippel en veur dandere nen compac !
Tamusement !
bo

Gepost door: bo | 03-10-07

xalerbiezen,

Gepost door: bruno | 03-10-07

Hopelijk nog op tijd Pas nu gezien en dan ook meteen betaald. Hopelijk is dat nog op tijd.

Gepost door: Peter Belcanto | 03-11-07

De commentaren zijn gesloten.