25-09-07

afsluitende rit Ardennen 29/09

Beste Reetzweters,
Zaterdag is het zover, dan sluiten we ons wegseizoen op traditionele wijze af met een ritje door de Vlaamse Ardennen.  Er zijn drie mogelijkheden: ritje van 40 km, ritje van 60 km of totale rit van 100km (
Voor rit van 40 km en 100 km vertrekken we om 10h00 van Carpool te Kontich, voor rit van 60 km moet je tegen 12h30 vertrekkensklaar staan aan de kerk van Nukerke. (wel op voorhand laten weten wie voor de 60 km opteert zodat we nog kunnen afspreken, mochten we onderweg veel platte banden hebben en later aan de kerk zouden arriveren).
Bij deze roep ik jullie op om massaal deel te nemen aan deze tocht.  Het is best een pittig parcours met heroïsche hellingen (kluisberg, knokteberg, oude kwaremont, de rampe, patersberg, koppenberg, kortekeer, taaienberg, kapelberg, de varent, foreest, steenberg, molenberg en leberg), maar we zullen ze aan een slakkentempo afhaspelen.  Ik garandeer jullie dat, indien de opkomst naar behoren is, we tussen de hellingen een slakkentempo van 25 km per uur zullen respecteren.  Enkel op de hellingen mag men naar hartelust demarreren.  Aan dit tempo moet ieder van deze prachtige streek kunnen genieten.
Bijkomend sluiten we ons wegseizoen af met de nodige paters, ook dit is een traditie en verdient jullie aanwezigheid!
Gelieve me te laten weten wie zal deelnemen aan dit stukje Reetzweterstraditie!
greetz,
William

09:26 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

aanwezig voor de rit en een paar stevige Leffe's !

Gepost door: Dessel | 25-09-07

Spijtig Ik moet vanaf vrijdag naar Japan voor 't werk, dus tot mijn grote spijt kan ik niet mee.
Mijn splijtende demarrage op de Patersberg zal voor een andere keer zijn...

Gepost door: Dylan | 25-09-07

heb gene meter meer gereden sinds transalp en zal er ni bij kunnen zijn van't WE. Ik ben ni goe bezig! ja ik weet het Koen, William, Marco,... ik ben nog nooit goe bezig geweest.
Drink ze!

Gepost door: Vloe | 25-09-07

Ik ga met de cowboys op zoek naar onze eerste competitieoverwinning .
Have fun en ni te zat nadien !

Ps : let op de Nimmer , is traditioneel sterk op de vlaamse hellingen heb ik horen zeggen .

Gepost door: sam | 25-09-07

Aanwezig Zal er zijn voor de volle 100 km. Wil nog eens een "Transalp-gevoel" hebben. Zal beslist lukken op de Vlaamse hellingen die verdorie koppig kunnen zijn. Voor diegenen die nog niet reageerden: "Deze laatste rit(een must eigenlijk) is de ideale start van het volgende seizoen..." Komen dus!

Gepost door: Werner | 25-09-07

noodgedwongen afwezig ! lig in de lappenmand voor minstens 4 tot 6 weken ! had anders natuurlijk van de partij geweest ! eerst goed herstellen en tegen november hoop ik terug te mogen fietsen ! drink maar een paar stevige paterkes en geniet van de mooie omgeving ! tot een dezer ! niet in de gips maar in een 8 !
bo

Gepost door: bo | 25-09-07

100 afsluitrit ? Ben er echt niet klaar voor maar kijk uit naar den après

Gepost door: Bern | 25-09-07

Het zal voor volgend jaar zijn! Inderdaad, door de matige weersvoorspellingen, grote kinderlast en in de hoop dat de Côte de Trieu volgend jaar door natuurlijke erosie platter zal zijn ga ik dit jaar niet mee maar volgend jaar zeker;
Sorry, Philippe A. maar zondag heb ik wel zin in een ritje;

Gepost door: Geert | 26-09-07

Kga wel mee! kwestie van na 30 km in frenne wegens geen fiets na den transalp... en na 2 Leffe's op uwe kop te staan: kzien da wel zitten :-)

Gepost door: krans | 26-09-07

ik zal erbij zijn (100km?), alhoewel ik de laatste weken meer getraind heb voor de Leffe's dan voor de hellingen

Gepost door: Lekke | 26-09-07

Zoals reeds gemeld aan de Voorzitter : jullie zullen mijn sierlijke fietsstijl tijdens deze afsluitende wegrit NIET kunnen bewonderen (bevind mij vrijdag en zaterdag in Duitsland voor filmopnamen.) Uiteraard vind ik dit vooral jammer voor alle wel aanwezige Reetzweters, die aldus niet zullen kunnen genieten van mijn o zo gracieuze fietshouding! Het zij zo...
Bovendien wou ik toeslaan op de foreest, daar mijn Michelin-banden laten gieren, maar ook die plannen worden dus noodgedwongen verplaatst naar volgend jaar! Laten jullie mij weten wie zaterdag eerst boven komt op de foreest, zodat ik weet wie ik volgend jaar moet viseren? Dank bij voorbaat!

Bedroefde groeten, Ivan Basso alias Dimi Waalse Pijl.

Gepost door: dimi | 27-09-07

Momenteel teveel in beslag genomen door mijn andere hobby....en in alle eerlijkheid: kasseien zijn niet aan mij besteed zodat ik wel forfait geef voor zaterdag.

Gepost door: danny | 27-09-07

Niet aanwezig Ik zal niet aanwezig zijn omdat ik (hopelijk) opgesteld wordt bij de voetbalploeg van De klinkaert.

Gepost door: Bernard | 28-09-07

ritje Beste Mannen, William,
ben aanwezig .
Zal er op de platte stukken nog eens een lap oep geven....
gegroet
de moker

Gepost door: de Moker | 28-09-07

De commentaren zijn gesloten.