12-08-07

Aftellen naar Transalp

Collega's

Werner en Michel hebben ons dit weekend hun volledig draaiboek doorgemaild : een perfecte voorbereiding op wat een alweer spetterend fietsevenement belooft te worden !

Ongetwijfeld telt ook u de komende dagen af richting Genève.

Wil u in aanloop daarvan nog e.e.a kwijt, wenst u de collega's nog wat zand in de ogen te strooien, heeft u nog prangende vragen aan onze ervaren voorzitter, wil u uw kamergenoot via deze weg verzoeken de pot vaseline niet te vergeten, ... u kan hier reageren.

Groet, Dessel

21:03 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Fuentes is in the house Kamerindeling is subliem : 2de nacht slaap ik bij Dr. Fuentes (Chris VL). Dat laat mij toe om de 2 eerste dagen "à fond" te gaan. Bij een inzinking lapt Fuentes mij wel op ... In ruil mag hij in mijn wiel plakken en mijn uiercrème gebruiken.

Gepost door: Bern | 13-08-07

kamerindeling subliem? Ik lig eerste nacht bij marko en Bart. Er wordt gesproken over een potteke, kop in kussen, pijn de dag erop...
Dag 2 ist gallibier en co. Als da maar goe komt!
Lig dan nog liever met de Krans om te luisteren naar "hoe goe hij wel was maar zijn zelfgebakken taart niet verteerd had op een of andere col toen ik hem mijn wiel aanbood" (of zoiets :-))

Gepost door: Vloe | 13-08-07

Vloe, we geven de garantie da ge de Galibier zult opvliegen...

Gepost door: Bart | 13-08-07

het hageland gisteren goed kunnen vlammen met "groep 1" ! een trippeke van om en bij de 155 km ! Badankt voor de extra training en het wachten op de heuvels ! De fiets is gesmeerd en nu de benen nog wat in orde brengen ! Alle preparaten zijn aangekocht en de hoogte zal de tekorten wel aanvullen ! Tot dinsdag !
En voor de begeleiders vergeet de rijstvlaaikes niet voor den eerste trip !!!!!

Gepost door: bo | 13-08-07

volle wielen gisteren, in een rapte nog volle wielen gekocht. Full Carbon ... zalig geluid boven de 35 ... bergaf zul je me dus horen komen!!! Bergop ... carbonnen zijwielekes bijgekregen en extra remmen! Kan niet wachten om de Galibier terug op te knallen tegen ... 5 km per uur ... Ben sinds gisteren ook magnesium beginnen slikken ... kreeg die pillen eerst niet binnen ... heb de poeder dan maar uitgestrooid in de chocolattensaus van mijn dagelijkse dame blanche (halfvolle roomcrème om af te vallen). Het koppeke, de beentjes en de darmkes zijn dus klaar voor onze jaarlijkse HIGHWAY TO HELL ... YEAAAAAAHHHHHH
De bergsurplaccer

Gepost door: De surplaccer van de Ventoux | 13-08-07

De commentaren zijn gesloten.