11-07-07

Fanatiek bezig ...

heren fietsers,

t'is dinsdag 10 juli, iets na 0h00, en bedtijd dus, ... vandaag vernam ik dat :

- Clijsters vruchtbaar is ;

- Cancellara alle sprinters bij hun neus nam ;

- nu ook de Vloe mij kan kloppen in de sprint aan de watertoren  (en all credits to him - ben op m'n waarde geklopt - maar mijne moral ifv de Transalp kreeg alweer een flinke snok !)

- maar vooral dat er hárd getraind wordt ; naast de 2-daagse Ardennen stage van big challenger Bern, ontbrak ook vaste waarde Eros op het herstelrit- appel ! Er werd mij ingefluisterd dat hij een dagje vakantie nam voor een trainingsrit in de Ardennen en daarbij gezelschap kreeg van niet minder dan onze Lody himself !!!

Dat iedereen het geweten heeft !

Gegroet

Dessel

00:16 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Iedereen een stukje Eros Cari amici,

Uiteraard begrijpen jullie dat Vlaanderen te klein is voor den Eros, om mijn vele fans te plezieren moest ik toch ook eens in de Walen gaan rijden;
Ze hadden die hellingen wel wat platter mogen leggen!

Gepost door: Eros | 11-07-07

agenda Heren,
ben effe genoodzaakt om mijn agenda af te stemmen op mijn vermoeide benen na de Ardennen stage. Donderag ben ik er zeker maar het zal een recuperatierit worden in jullie wiel. Voor zaterdag heb ik goede hoop maar dat moet ik ook privé nog wat regelen ('verkopen')

Gepost door: bern | 11-07-07

gebt allemaal de groeten van Luc Piron...
Zadeltjeuh 5 cm naar voor, plaatjes in mijn schoentjeuhs 1 stapke naar voor, sturrekeuh 2 cm lager, remmekeuhs 2cm hoger, moet mijn stuurpinnekeuh 1 cm late verkorteuh en gaan een nief stuurlintjeuh late stekeuh. Voor de rest was ik al blij dattem zei da me ne kader ok was. Dooddoener van de sessie: "ah ge ga naar de alpen? amai precies zwaar programma; en wa hedde ondertussen al gereden? 6 à 7000km... Kem een klein glimlachske getoond, over't slecht weer geklapt en ben dan maar rap buiten gegaan. Heb ook wijsselijk gezwegen dak vrijdag naar griekenland vertrok voor een week plage, wie weet wattem anders gezee had. In ieder geval, koen & co, schrijf me nog ni af voor den transalp want na deze chirurgische ingrepen voellek da't podium haalbaar is (aan jullie om de categorie te bepalen). gegroet
Vloe

Gepost door: Vloe | 11-07-07

De commentaren zijn gesloten.