08-07-07

ROUTE BUISSONNIERE 08/07/07

 Zondagmorgend 08/07 : zoals afgesproken op de site van de RZ  rij ik om klokslag 7.00 u de carpool in Kontich op.Na wat rondkijken blijkt er toch een reetzweter reeds aanwezig nml Johan Nolf.We gingen toch met 5 of 6 zijn ? Vertwijfeld wachten we nog een tiental minuten

maar besluiten dan toch maar met 2 naar Tilff te rijden.Voor 8.30 rijden we de parking in Tilff al op en terwijl wij ons klaarmaken komt daar nog plots Christoph aangereden., zodat er toch 3 man op een totaal van ongeveer 60 leden aanwezig was.Zaterdagnammiddag was ondergetekende ook eens gaan meerijden met de Lords en ook daar waren er  buiten mijzelf  slechts 2 andere reetzweters (Philippe Ardoullie en  Wim Marievoet ) present.Eigenlijk 3 maar Peeke dacht dat de Lords nog altijd pas om 3 uur vertrokken.

Over de Route Buissoniere zelf dan: fantastisch parcours (nie voor de jeanet) en een schitterende training voor elke Ventourist of Transalper.Voor 90% goed aangeduid en ongeveer 1800 hoogtemeters op 127 km kan toch ook tellen.Eigenlijk zijn er zowel stukken in van de TBT als van de Grand Fondo (bv de Trou  de Ferrieres).Ons gemiddelde van iets boven de 25 was voor dit parcours niet slecht maar vooral te danken aan Christope.En wat Johan betreft :wat die van vorderingen gemaakt heeft t.o.v het seizoensbegin vind ik fenomenaal.Hij kent echter wel de kunst om letterlijk het gewicht van de rit op de rug van zijn metgezellen te schuiven.Zijn uitrusting heeft namelijk geen zakken (kwestie van aerodynamica ? ) zodat Christoph en ik zelfs zijn bananen moesten vervoeren.

Tenslotte een voorstel aan groep 1 en 2 voor volgende zaterdag (14/7):waarom niet terug de Buissoniere rijden ? Tilff is tenslotte maar 1.15 u rijden van hier.

Dus volgende zaterdag om 7.00 u op de carpool ? Graag reacties op de site a.u.b.

 

Danny   

 

21:49 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

dieptepunt - qua opkomst dan toch (3 van de 40 !!! RZ die MV en/of Transalp rijden), onwaarschijnlijk !(abstractie makend van vakantiegangers, Marmotters en zij met familiale verplichtingen)
- over het parcours : top !! (buiten de enkele bordjes die ontbreken ; wil 'em ooit rijden, dan u zal gidsen Danny, Nolf of Dessel kunnen apprecieren !)
- verder een waanzinnig dikke proficiat aan
mijn 2 collega's die beide zeer sterk gereden hebben. Er zijn er die hun ogen gaan opentrekken wanneer ze die mannen MV of Galibier zullen zien oprijden!
Groet


Gepost door: Dessel | 08-07-07

volgende week en Danny heeft gelijk : u krijgt een herkansing volgende week zaterdag. Absolute aanrader om deze rit te verkiezen boven de Lienne et Ambleve !

Gepost door: Dessel | 08-07-07

kan niet mee, zit op "hitte" stage in Griekenland!

Gepost door: Vloe | 09-07-07

Volgende week Doe het nu 2 weken rustig aan na de Marmotte. Daarna opnieuw opbouwen naar Transalp.

Gepost door: bart D | 09-07-07

Jaja, sorry hoor dat ik er zondag niet bij was. Had dag ervoor al stukske gefietst (Marmotte) en had eigenlijk zondag niet zo veel goesting...
(Dat gebrek aan goesting zou na Marmotte vrees ik nog wel tweetal weekjes kunnen duren, geen Ardennen dit weekend)

Gepost door: Marko | 09-07-07

Prachtig parcour Ik heb ontzettend genoten van deze rit! Ere wie ere toekomt: Dank aan onze locomotief den Dessel en m'n voedingsdeskundige Danny!

Gepost door: Johan | 09-07-07

volgende week Ben vanaf zaterdag 2 weken met vakantie.
Zal er dus niet bij zijn.

Gepost door: Bernard | 10-07-07

zaterdag 14/07 Ik ga mee !

Gepost door: sam | 10-07-07

Ik zou graag meegaan, ik kan enkel niet stipt om 07.00u in kontich zijn. Kwartiertje later wel( moet voor het werk nog iets regelen)

Gepost door: filip | 10-07-07

Vakantie :-) Ben vanaf vrijdag op verlof.
Tot in augustus !

Gepost door: Dylan | 10-07-07

VERLOF Ik ben vanaf zaterdag op vakantie aan de voet van de Ventoux....
en hopelijk zal ik meer dan één keer met de fiets boven toekomen.

Gepost door: Alex | 10-07-07

Om Filip wat tegemoet te komen: we zullen zaterdag om 7.15u VERTREKKEN van de carpool .Een andere mogelijkheid is om af te spreken in Tilff zelf om 8.30u. De parking bevindt zich rechts van het eerste "rond punt" dat je tegenkomt na de afrit van de autostrade.

Gepost door: danny | 11-07-07

eveneens op vakantie

Gepost door: Dessel | 11-07-07

zoals steeds hebben de afwezigen ongelijk ik heb slechts op het laatste nippertje besloten om niet mee te rijden ! Geen uitvluchten, maar zaterdag as zal ik er zeker bij zijn ! Om 07.00 uur in Kontich !? Oké
Bo

Gepost door: bo | 11-07-07

andere wereld Beste Rz'ers, zoals sommigen onder jullie weten ben ik net met een nieuwe job begonnen. Dus volop in opleiding, inwerken, studie ... ben net terug van een tweedaagse teambuildingsessie in de Ardennen ... rafting, rappel, dropping, ... heel leuk en leerrijk ... maar ik leef momenteel in een heel andere wereld en voel mijn fietsconditie zo wegvloeien! Als ik jullie verhalen lees, weet ik amper nog waarover het gaat. Den Eros in de Ardennen? Bern om tweedaagse in de Ardennen! Lewi de Marmotte. Vloe die den Dessel klopt in de spurt ... en ik weet met moeite nog waar mijn fiets staat. Ook morgen donderdag kan ik niet bij zijn ... etentje in Rotterdam ... vrijdagavond ga ik wel de kledij halen maar zit dan een weekend aan zee ... normaal gezien ga ik zaterdag wel wat rijden maar ik vrees dat het andermaal om zeep is voor de ventoux en den Transalp ... kan al beginnen met de voorbereiding van volgend jaar ... ooit zal ik uitpakken! Keep on training guys, jullie overwinning zal ook de mijne zijn!
William

Gepost door: Willy | 11-07-07

De commentaren zijn gesloten.