29-05-07

Nieuwe Reetzweter van de maand April

Beste Reetzweters,

Eindelijk!  Dankzij het speurwerk van Dessel kunnen we u, met enige vertraging de Reetzweter van de maand april aankondigen.  Yes, trainingsbeest DIMI gaat andermaal met de eer lopen.  Proficiat Dimi, we zullen de door u getrakteerde Tongerlo's met liefde nuttigen en uw stukje proza met plezier doornemen.

Onder link Reetzweter of the year vindt u alle details alsook de tussenstand van de maand mei.  Mag ik wel vragen om mij vanaf heden, en dit enkel voor de ritten die op het wegprogramma staan, de deelnemers door te mailen.  Desnoods duiden jullie 1 verantwoordelijke aan voor de rit!

Vandaag is een vrije dag en dit leidt tot allerhande proza en nieuwe statistieken.  Check daarom ook het stukje van Eros over de Mont Ventoux en de link naar de Ventoux site alsook het stukje van Bern over TBT.  Controleer ook het wegprogramma want ook dit werd aangepast in functie van de bergritten van de maand juli en augustus.  U heeft het begrepen ... de tijd van prutsen en knoeien ligt achter ons ... vanaf nu begint het grote werk ... de bergen zullen zoals ieder jaar genadeloos toeslaan ... blijf dus trainen, ga op tijd slapen en sla die koolhydraten op alsof uw leven er van af hangt!

greetz,

Willy

22:28 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.