18-03-07

Woordje van de Voorzitter

Beste Reetzweters,

Het eerste "splitsweekend" zit er op!  Groep 2 kende een geslaagde rit van ongeveer 90 km met een dertiental RZ'ers.  Groep 1 knalde door regen, wind en hagel een dikke 120 km af tegen een gemiddelde van 30 per uur.  En dit met 4 man ... chapeau mannen!  Volgende week staat er terug een leuk weekend op het programma.  Wees dus zeker van de partij.

Laat u vooral niet afschrikken door afstanden ... groep 2 wacht altijd en neemt u zeker op sleeptouw ... vraag het maar aan Peke ... halfdood bereikte hij de finish ... maar nooit stond hij er alleen voor!  Kom dus trainen!

Bij deze nog een speciale oproep aan onze penningmeester over wie ik onheilspellende berichten ontving ... onze Chris denkt aan stoppen met fietsen!!! OVER DE VOORZITTER ZIJN DOOD LIJK!  Chris, al moet ik u duwen, trekken, over de blauw bruggen sleuren ... ge zult NIET stoppen met fietsen!  Zet die donkere gedachten dus maar snel uit uw hoofd en wees komende zaterdag van de partij ... het zal u goed doen!

Tot slot nog twee afsluitende woordjes: 1) gelieve tijdens het fietsen uw papiertjes, bananenschillen en ander restafval gewoon in uw zakje van uw truitje te stoppen.  Wij zijn geen profs, we genieten van ons prachtig landschap ... laat on dit dan ook zo houden!  2) Tot nader order organiseren we nog geen open-achter-deur-ritten op donderdagavond.  De maximum snelheid ligt dus op 30 km per uur!  Ik sta hier op en reken op jullie medewerking. 

Geniet van de onderstaande verslagen van de gereden ritten.  Dessel en Dimi, alvast bedankt voor jullie feedback!

Met reetgezweten groeten,

De Voorzitter.

21:56 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

oeps, ik die dacht dat bananenschilllen net goed zijn voor de humus van de bermen....

Gepost door: ben | 18-03-07

banaan Een bananenschil heeft 2 jaar nodig om af te breken. De banaan zelf hopelijk wat sneller

Gepost door: Al gore | 19-03-07

misverstanden Teneinde mailboxen niet verder te vervuilen en misverstanden te vermijden :
1/ zondag as 25/03 wordt er vertrokken om 9h00
2/ ik kreeg vanmorgen wat reactie/bezorgdheid over "tempo in gr 1" : tot nader order geldt ook in groep 1 (nog) niet het principe "achterdeur open", het tempo wil wel eens hoger liggen dan de maximum grens van 30 km/h en de afstand is wat langer, maar het is niet de bedoeling elkaar in de vernieling te rijden ! Laat u dus niet afschrikken!
groet

Gepost door: Dessel | 22-03-07

banaan in je oor blijft ie wel 2 jaar zitten............

Gepost door: tripeltrapel | 23-03-07

De commentaren zijn gesloten.