11-02-07

Het nieuwe seizoen!

Beste Reetzweters,

Het einde van ons doelloos winterbestaan is in zicht.  Dra zullen de vogeltjes terug fluiten, dra zullen de eerste zonnestralen schijnen, dra hebben we terug krampen in onze kuiten, dra zal ons overtollig wintervet wegkwijnen.  Ja, beste Reetzweters, het mooiste van het mooiste staat terug voor de deur!  Op 4 maart begint namelijk ons officieel wegseizoen 2007.

Noteer dus alvast zondag 4 maart.  We rijden dan samen een tochtje van 70 km om vervolgens na een DK-brunch en de nodige trappisten de profs te volgen op TV tijdens het Belgisch openingsweekend.

4 maart is dus de start van een mooi seizoen met allerhande hoogtepunten.  Net zoals vorig jaar bieden we verschillende programma's aan voor de verschillende groepen.  Onder de rubriek wegprogramma 2007 vindt u de verdere details.  Hoewel we drie groepen hebben proberen we ook dit jaar verschillende gezamelijke ritten te organiseren.

Groep 1, olv Koen en Dessel, concentreert zich op zondagritten en rijdt meerdere toerritten.  Op donderdag houden zij hun klassieke openachterdeurrit maar op dinsdagavond vervoegen zij ons voor een herstelrit (70 km aan max 30 km per uur) waar ieder kan aan deelnemen.

Groep 2, olv Eros en Willy, vertrekt op zaterdag om 13h30 vanop DK voor ritten van 80 à 120 km.  Gezien het feit dat verschillenden van groep 2 gaan fietsen in de bergen zullen er regelmatig klimtrainingen ingelast worden.  Bovendien rijden we 1 x per maand een gezamelijk rit met groep 1 teneinde het clubgevoel te verhogen.  Op donderdag vertrekt groep 2 met groep 1, echter om al snel via de achterdeur het parcours op eigen tempo af te haspelen.  De focus zal hier dus vnl liggen op het malen van de nodige kilometers.

Groep 3, olv Lody, ontfermt zich over de nieuwkomers en de genietende fietsers.  Zij vertrekken wekelijk van op DK (zaterdag om 15h00) voor een rit van 50 km.  Op donderdag rijden zij een tochtje van +/- 40 km.  Let wel, het seizoen van groep 3 start op 15 april.  Liefhebbers die liever vroeger beginnen of verdere info wensen, kunnen zich melden.

Zoals u ziet een uitgebreid programma.  Het zal echter nodig zijn want de verschillende groepen wagen zich dit jaar terug aan de bergen.  Olv Eros trekken sommigen onder ons in de maand juli voor een eerste bergverkenning naar de Ventoux.  Een berg die men moet passeren om tot het wielerrijkdom toe te treden!  Bijkomend trekken de meer ervaren klimmers opnieuw de bergen in tijdens de maand augustus.  Na de Ventoux, de Pyreneeën, de Alpen, de Dolomieten rijden we dit jaar de Transalp.  Met 26 fietsers bollen we van Genève naar Nice!

Vanaf 4 maart start ook het reetzwetersklassement.  Hierbij nogmaals de reglementen.  Deelname aan een rit levert 50 punten op, deelname aan sociale activiteit tevens 50 punten en deelname aan een bergreis levert 200 punten op.  Op het einde van het officiële wegseizoen, zijnde 30 september, kennen we dan de reetzweter van het jaar. 

Onder de rubriek leden, vinden jullie de ingeschreven voor het jaar 2007.  Gelieve te checken of uw naam hier vermeld staat, zoniet dan wil dit zeggen dat we uw inschrijving nog niet mochten ontvangen en dat u niet verzekerd bent.  Wij verzoeken diegenen dan ook om hun betaling asap in orde te maken.

Mag ik jullie vragen om te bevestigen of u op zondag 4 maart deelneemt aan de officiële openingsrit en/of openingsbrunch.

Bij deze wens ik jullie allen het mooiste van het mooiste ... een schitterend wielerseizoen met allerhande persoonlijke records en bovenal een clubgevoel zoals enkel fietsers die kennen, namelijk individueel sterven om samen de lat te verleggen!

Met reetgezweten groeten,

Willy

 

 

 

12:23 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

zondag 4 maart Zeer verheugd nog iets te lezen van onze voorzitter.Schrijf mij alvast in voor de rit en voor 2 personen voor de brunch maar indien mogelijk liever op zondag 4 maart als op (maandag ?) 5 maart

Gepost door: danny | 11-02-07

Openingsrit Aanwezig op zondag 4 maart. Geen brunch

Gepost door: Bern | 11-02-07

Danny, gelieve te stoppen met drinken Danny, 5 maart? waar heb je het over? Je zit toch niet weer aan den drank hé Danny?

Gepost door: de voorzitter | 11-02-07

Openingsrit Aanwezig op 4 maart zonder brunch.

Gepost door: Bernard | 12-02-07

nikki Ricky, mijn echtgenote, heeft op de site ergens gelezen dat Nikky mij vergezelt naar de brunch.Als ik die Nikky nu niet rap kan vinden vrees ik dat ik morgen (Valentijn) de enige ben die alleen zit in het restaurant....

Gepost door: danny | 13-02-07

Tot zondag 4 maart! Geen brunch.

Gepost door: Peter Verbeeck | 14-02-07

Zeker aanwezig voor de rit, voor brunch volgt antwoord later;

Gepost door: Eros | 16-02-07

helaas niet aanwezig.

Gepost door: Fons | 16-02-07

Openingsrit Aanwezig, zonder brunch..

Gepost door: Bart D | 17-02-07

Ik kom, geen brunch

Gepost door: Filip | 19-02-07

wel rit en enkele paters achteraf, geen brunch

Gepost door: Michel | 19-02-07

Zal er niet zijn. Ben op hoogtestage in de Alpen. Have fun

Gepost door: Dennis | 22-02-07

openingsrit Zal er zijn, met minder paters dan aantal Leffe's van zondag 18/2... Brunch NIET

Groetjes
Werner

Gepost door: Werner | 26-02-07

zondag 4 maart aanwezig voor het fiesten niet voor de brunch

Gepost door: Lekke | 27-02-07

04/03 Tot zondag !

Gepost door: sam | 28-02-07

De commentaren zijn gesloten.