23-12-06

Sierra Nevada, Abruzzen, Pirin gebergte, ...

Sierra Nevada ? Abruzzen ? Pirin gebergte ?(het wàtte ?) of de Bosstraat ?
 
Beste Reetzweters, aspirant-Reetzweters,Lords en aspirant-Lords,
Beste Eros,
 
Sinds het succesvolle en fijne eindejaarsdiner van twee weken geleden worden wij ( Werner en ik) bestookt met existentiële vragen,speculaties,insinuaties, twijfels , etc...over de Reetzweettrip 2007 : 
 
Waar gaan we naartoe ?
Moet ik nu al beginnen trainen ?
Laat ik het dessert met X-mas aan mij voorbijgaan ?
Laat ik het dessert, de piece-de-résistance én de alcohol aan mij voorbijgaan ?
......
 
Om een eind te maken aan alle speculaties  & om jullie massale inschrijving te noteren verwachten wij jullie op woendagavond 10 januari tegen 20u30 op DK.
 
De plaatsen zijn beperkt, het aftellen kan beginnen : nog 7 maanden, 3 weken en 3 dagen en jullie beginnen aan de langste, de hoogste & misschien wel de warmste/koudste klim uit jullie fietscarrière !
 
Graag - nadat dit bericht op de website verschijnt - jullie aanwezigheid even bevestigen via de site aub.
 
Michel & Werner

12:15 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) |  Facebook |

02-12-06

9 december

Beste Reetzweters,

Op 9 december is het zo ver ... we organiseren dan ons afsluitend diner van het jaar 2006.  We blikken dan niet alleen terug op de belangrijkste gebeurtenissen van het voorbije jaar, maar we werpen tevens reeds een blik op een  aantal geplande activiteiten van 2007. 

We hebben die avond een aantal activiteiten gepland en nodigen jullie dan ook graag uit tot deze avond.  Het is logisch dat degenen die zich hebben ingeschreven voor het eten op tijd komen.  Anderen, die geen tijd konden vrij maken om te komen eten, zijn natuurlijk meer dan welkom op feestje wat ongetwijfeld zal volgen op het eten.

Hierbij vinden jullie de agenda van de avond.

19h00: verwelkoming en aperitief.

19h50: woordje van de voorzitter

21h30: aan tafel .... grapje

20h00: aan tafel

Na het voorgerecht volgt de voorstelling van de bergetappes in 2007 alsook de verkiezing van de Reetzweter van de zomer 2006, The Lord of the Year en de pechvogel van het jaar 2006.

Na het hoofdgerecht krijgen jullie een eerste fotoreportage over onze dolomietenreis.

Na de dessert volgt de Dolomietenfilm.  De verwachtingen zijn hier zeer hoog gespannen gezien alle beelden genomen werden door een professionele cameraman!!

Aansluitend volgt ons afsluitende feest.  De laatste keer dat we ons goed kunnen laten gaan ... want het voorjaar en zijn klassiekers van 2007 naderen!!

Tot slot nog een woordje over de menu's.  Er is keuze tussen een vismenu (wijtingfiletrolletjes op normandische wijze en kroketjes) of een vleesmenu (lamskotteletjes met bloemkool en kroketjes)  Gelieve uw keuze voor woensdag 6/12 bekenbaar te maken (via mail aan de voorzitter of reacties op site)

Tot zaterdag!

De Voorzitter.

 

13:13 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (20) |  Facebook |