28-08-06

10000 voorbij

Beste Reetzweters,

Ik weet niet of jullie het gemerkt hebben maar we zijn de kaap van 10000 bezoekers voorbij met onze site!  De komende weken staan een aantal belangrijke wijzigingen op het programma.  Vooreerst gaan we kortelings een winterprogramma uitwerken (dit jaar is het de bedoeling ook voor de wegfieters een programma aan te bieden).  Daarenboven proberen we een bestuur in elkaar te timmeren zodat volgend jaar niet alles afhangt van de wil en vrije tijd van 1 persoon.  In de komende weken hoop ik jullie hier verder over te informeren.

 

Wat jullie wel al kunnen noteren is het volgende 24/9 familiefietstocht.  Vertrek rond 10h30 vanop DK.  Aankomst voorzien rond 13h00 om er te brunchen.  Gelieve uw deelname te bevestigen op mijn emailadres (volwassen + kinderen alsook deelname aan brunch)

 

Gezien het voetbalseizoen van the Lords en de wielermoeheid van de Dolomiti lassen we de komende weken rustige ritten in, zowel voor groep 1, 2 en 3.  Hierbij organiseren we ritten van rond de 70 km aan een gemiddelde van +/- 30 km per uur (vorig weekend hadden we 75 km aan gemiddeld 29 per uur ... wat voor ieder een haalbaar tempo was).  We zijn er nog niet uit of we nog 1 rit per weekend organiseren of de mogelijkheid laten om zowel op zaterdagmiddag of zondagochtend te fietsen.  Voor komend weekend bieden we nog beiden aan: zaterdag vertrek DK om 14h30 voor Boomgaardpad 74 km en zondagochtend vertrek DK om 9h00 voor arkelpad 80km.

 

Tot slot meld ik jullie dat we nog kledij kunnen bijbestellen u mag morgen een mailtje verwachten ivm bijbestelling van kledij.

 

groeten,

 

William

20:43 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

21-08-06

Een dikke proficiat!!

Beste Koen en Dessel,

Nogmaals een dikke proficiat met de organisatie van onze Dolomietentrip.  Het was gewoon top!  De ritten, het hotel, het landschap, de informatie, het competitieve element, het groepselement, de begeleiders ... niets is aan jullie gedetailleerd oog ontgaan.  Daarom in naam van alle DOLOMITI: EEN DIKKE PROFICIAT EN HARTELIJK BEDANKT voor deze fantastische reis!

De voorzitter.

12:15 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

15-08-06

And the lord of the year is ...

EROS!! Proficiat Geert met uw eerste wielersucces!  Als neofiet met groot verschil een aantal anciens kloppen ... getuigt van wielerkarakter.  Zoals jullie weten hadden the lords hun eigen klassement, vrij van elke vorm van corruptie en subjectiviteit, kenden zij na elke rit op individuele basis punten toe ... 3 voor de beste renner van de dag, 2 en 1 punt voor twee andere renners die op één of andere manier uitblonken tijdens de betrokken rit.  Het totale klassement vindt u terug onder de link "lord of the year". 

Zoals geweten hangen de Lords hun stalen ros aan de haak en beginnen ze vanaf deze week terug over hun prairie te razen.  We wensen hen bij deze reeds alle voetbalsucces toe!  Hopelijk draagt hun zomerse wielertrainig bij tot de nodige resultaten.  Bij deze wens ik ook een aantal Lords te bedanken voor hun inzet.  Vooreerst Lody himself die het bikersklassement correct opvolgde, die er voor zorgde dat ieder stipt vertrok en als goede herder zich telkens achter in het pak nestelde opdat niemand zou verloren rijden.  Ook een dank aan Gosh die als goede wegkapitein zorgde voor leuke ritten aan groepstemp waardoor ieder kon genieten van zijn  tocht.  Alsook een proficiat aan een aantal nieuwkomers zoals Eros, Dimi, Zanata die duidelijk gebeten zijn door de wielermicrobe en ook buiten het voetbalseizoen hun steentje zullen bijdragen aan de organisatie van verdere tochten voor de niet-voetballers.  De lords mogen hun fiets dan wel aan de haak gehangen hebben, groep 3 rijdt zeker verder gedurende het verdere wielerseizoen.  Tot slot proficiat aan alle leden van groep 3 voor hun sterke evolutie dit jaar ... van 50 km aan 25 gemiddeld naar 100 km aan 29 gemiddeld en dit op louter 4 maanden tijd.  Het is duidelijk dat we in de toekomst niet langer hoeven te spreken van groep 3, integendeel, en dat we de komende maanden samen tochtjes van 70-80 km kunnen afhaspelen aan gemiddeldes van 30 km per uur.  (hierover in een volgend verslag meer)

Overmorgen, donderdag, stijgen 20 Reetzweters om 7h00 op richting Italië.  De jaarlijkse bergetappes komen er aan en dit jaar gaan de Dolomieten voor de bijl.  De fysieke verschillen zullen nog nooit zo groot geweest zijn maar Koen en Christoph hebben dit fantastisch opgelost.  Ik ben er dan ook zeker van dat allen andermaal een fantastische belevenis zullen ervaren.  Fietsen is het allermooiste ... maar fietsen in groep in de bergen is gewoon het einde!

Ik weet niet juist hoe de rest heeft afgesproken voor dit weekend maar ik zou voorstellen dat jullie gewoon verder blijven fiesten.  Donderdag vertrek om 19h30 voor een ritje van 50 km en zaterdag vertrek om 14h30 van op DK voor een tochtje van 70 km (desnoods Reet-Viersel-Reet).  Voor de daaropvolgende weken spreek ik af met een aantal mensen om een nieuw programma voor de komende maanden in elkaar te steken.

Tot slot wens ik te vermelden dat ook het Reetzweters klassement nog altijd loopt.  Voorlopig staat Koen afgescheiden aan de leiding ... echter stuikt hij niet in elkaar na de Dolomieten?  Het klassement loopt namelijk tot eind September!  By the way, het klassement is vorige maand gewonnen door ... 2 Lords : Dimi en Peke hadden elke 450 punten.  Ook in het algemene klassement rukken ze op, wie weet wint een groeps-3-lid het Reetzwetersklassement!  Dit zou pas geweldig zijn!

Fiets ze!

William

 

11:47 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-08-06

Laatste nieuws

Beste Reetzweters,

Hierbij nog een kort en laattijdig berichtje (laatste weinig tijd om website te updaten).

Lords rijden vandaag hun laatste rit daar volgende week het voetbalseizoen terug begint. Echter, ik ben er van overtuigd dat de niet-voetballers van groep 3 blijven verder fietsen.  Meer nieuws hierover in een later bericht.  Vandaag vertrekken ze om 14h00 stipt vanop DK voor een rit van 100km!

Morgen, zondag, rijdt groep 1 en groep 2 zijn laatste voorbereidingsrit op de Dolomieten.  Na al het Ardennengeweld van de voorbije weken rijden ze nog eens het toureke Reet-Antwerpen-Reet (+/- 100 km).  Tempo?  Geen idee, maar als je weet dat ze donderdag het snelheidsrecord verpulverd hebben tijdens hun wekelijkse dijkenrit van 75 km ... gemiddelde van 36.4 km!, dan weet je dan de conditie bij de meesten goed zit.  Ze vertrekken om 9h00 stipt van op DK.  In de komende dagen pas ik website (klassementen) en dergelijke nog verder aan en informeer jullie reeds over een aantal ritten in September (de familierit die een succes moet worden)

groeten,

William 

10:57 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

07-08-06

Donderdag 10/8 klassieke dijkenrit

Beste RZ

 

Na de ritten van afgelopen donderdag en zaterdag is er in overleg beslist om nu donderdag 10 augustus een ‘klassieke’ dijkenrit vanuit DK te rijden (geen Chartreuse dus).

 

Let wel : rekeninghoudend met het feit dat het alweer sneller donker wordt, is VERTREKuur voorzien om 19h00 stipt !!

… naar verluidt zou - op basis van de trainingen met den 1 van de Casino-ploeg - het recordgemiddelde van 35 km/h sneuvelen J

 

Willy , zet jij dit bericht eveneens op de site aub?

 

Tot dan!

 

Christoph

 

 

PS: @ Dolomiti : jullie ontvangen één van de dagen een email met de laatste richtlijnen/afspraken …

22:01 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |