15-08-06

And the lord of the year is ...

EROS!! Proficiat Geert met uw eerste wielersucces!  Als neofiet met groot verschil een aantal anciens kloppen ... getuigt van wielerkarakter.  Zoals jullie weten hadden the lords hun eigen klassement, vrij van elke vorm van corruptie en subjectiviteit, kenden zij na elke rit op individuele basis punten toe ... 3 voor de beste renner van de dag, 2 en 1 punt voor twee andere renners die op één of andere manier uitblonken tijdens de betrokken rit.  Het totale klassement vindt u terug onder de link "lord of the year". 

Zoals geweten hangen de Lords hun stalen ros aan de haak en beginnen ze vanaf deze week terug over hun prairie te razen.  We wensen hen bij deze reeds alle voetbalsucces toe!  Hopelijk draagt hun zomerse wielertrainig bij tot de nodige resultaten.  Bij deze wens ik ook een aantal Lords te bedanken voor hun inzet.  Vooreerst Lody himself die het bikersklassement correct opvolgde, die er voor zorgde dat ieder stipt vertrok en als goede herder zich telkens achter in het pak nestelde opdat niemand zou verloren rijden.  Ook een dank aan Gosh die als goede wegkapitein zorgde voor leuke ritten aan groepstemp waardoor ieder kon genieten van zijn  tocht.  Alsook een proficiat aan een aantal nieuwkomers zoals Eros, Dimi, Zanata die duidelijk gebeten zijn door de wielermicrobe en ook buiten het voetbalseizoen hun steentje zullen bijdragen aan de organisatie van verdere tochten voor de niet-voetballers.  De lords mogen hun fiets dan wel aan de haak gehangen hebben, groep 3 rijdt zeker verder gedurende het verdere wielerseizoen.  Tot slot proficiat aan alle leden van groep 3 voor hun sterke evolutie dit jaar ... van 50 km aan 25 gemiddeld naar 100 km aan 29 gemiddeld en dit op louter 4 maanden tijd.  Het is duidelijk dat we in de toekomst niet langer hoeven te spreken van groep 3, integendeel, en dat we de komende maanden samen tochtjes van 70-80 km kunnen afhaspelen aan gemiddeldes van 30 km per uur.  (hierover in een volgend verslag meer)

Overmorgen, donderdag, stijgen 20 Reetzweters om 7h00 op richting Italië.  De jaarlijkse bergetappes komen er aan en dit jaar gaan de Dolomieten voor de bijl.  De fysieke verschillen zullen nog nooit zo groot geweest zijn maar Koen en Christoph hebben dit fantastisch opgelost.  Ik ben er dan ook zeker van dat allen andermaal een fantastische belevenis zullen ervaren.  Fietsen is het allermooiste ... maar fietsen in groep in de bergen is gewoon het einde!

Ik weet niet juist hoe de rest heeft afgesproken voor dit weekend maar ik zou voorstellen dat jullie gewoon verder blijven fiesten.  Donderdag vertrek om 19h30 voor een ritje van 50 km en zaterdag vertrek om 14h30 van op DK voor een tochtje van 70 km (desnoods Reet-Viersel-Reet).  Voor de daaropvolgende weken spreek ik af met een aantal mensen om een nieuw programma voor de komende maanden in elkaar te steken.

Tot slot wens ik te vermelden dat ook het Reetzweters klassement nog altijd loopt.  Voorlopig staat Koen afgescheiden aan de leiding ... echter stuikt hij niet in elkaar na de Dolomieten?  Het klassement loopt namelijk tot eind September!  By the way, het klassement is vorige maand gewonnen door ... 2 Lords : Dimi en Peke hadden elke 450 punten.  Ook in het algemene klassement rukken ze op, wie weet wint een groeps-3-lid het Reetzwetersklassement!  Dit zou pas geweldig zijn!

Fiets ze!

William

 

11:47 Gepost door William Devondel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.