19-05-06

Tweede groepsrit

Beste Reetzweters,

Morgen, zaterdag, rijden we onze tweede groepsrit: Dirk De Wolf Classic: 135 km door Pajottenland en Henegouwen.  Verdere info vindt u onder links.  We vertrekken om 8h00 stipt vanop DK.  Kom wat vroeger zodat we fietsen kunnen overladen en met een minimum aan wagens naar Liedekerke kunnen rijden.  Zoals vermeld betreft het een groepsrit wat betekent dat er samen wordt gereden, anderzijds verdienen de groepsrijders dubbele punten.

Groep 3 rijdt morgen het baksteenpad.  Deze route passeert voorbij de Zwaluw, richting kerk van Reet, en vervolgens via restaurant het Pleintje.  Men kan dus daar aan de route beginnen.  Vertrek om 15h00 stipt vanop DK.  Met een beetje geluk treffen we elkaar nadien aan den toog.

Verder zoeken we nog steeds een bezemwagen voor onze Briek Schotte Classic.  Zoals geweten rijden we komende donderdag 300 km van op DK. Na 180 km zitten we in Oudenaarde en beginnen we aan een aantal hellingen waaronder de achterberg, kapelberg, varent, foreest, steenberg, leberg en berendries.  Vervolgens rijden we door een glooiend Pajottenland richting Brussel om terug te keren naar Reet.  We zoeken een bezemwagen voor het stuk tussen Oudenaarde en Dilbeek.  Indien u iemand kent die ons op dit stuk kan vergezellen met de wagen, gelieve u dan te melden.  Wij vertrekken om 06h00 stipt van op DK en hopen tussen 18h00 en 20h00 terug te zijn .... op tijd voor de donderdagavondrit!

Tot slot wil ik nog melden dat we een nieuwe koploper hebben in ons algemeen klassement.  Sael neemt namelijk de leiding over van Dessel die zwaar afgestraft wordt voor zijn hockeyuitspattingen.

Groeten, en tot morgen,

William

09:22 Gepost door William Devondel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.