05-05-06

Lofds?

Gisteren terug 28 deelnemers en een geslaagde fietsavond.  De enen (14 man) trokken aan een gemiddelde van 34 richting Viersel, terwijl de anderen (de Lords) de streek rond Mechelen onveilig maakten.  En het moet gezegd ze maken ongelooflijke vorderingen.  Van 25 per uur is al een tijdje geen sprake meer ... 27, 28, 29, 30 per uur ... en wat gebeurt er? Ze tetteren en tetteren en tetteren .... 31 per uur het tetteren wordt iets minder maar niettemin vraagt niemand om het trager aan te doen.  Aan een gemiddelde van 26.5 haspelen ze tegenwoordig hun donderdagavondparcours af en niemand heeft last van zware benen of heeft het moeilijk ... zelfs op de Bosstraat wordt het gevaarlijk ... ze beklimmen die nu en masse ... Lody wist het letterlijk als volgt te vertalen ... Zelfs dien dikke Van Nimme kwam zen eigen nog moeie ... waardoor Einstein Lody besliste om terug een forcing te plaatsen en uiteindelijk weer te kort kwam tov de Marivoet die het werk andermaal met winst afrondde.  Laatste deze keer was de Gov ... ja die van nog twee keer reie en ik zin bij de beste ... ik moet zeggen deze week heeft hij nog flink wat zand in de ogen gestrooid.  Het zal dus voor volgende week zijn.  Maar het mag gezegd ze evolueren ongelooflijk sterk en ik vraag mij af of we ze binnenkort niet de Lofds moet heten Lody's Flying Drivers ... alhoewel binnenkort rijdt de spurtbom van Terhagen terug mee ... vind het blijkbaar nog te vroeg om nu al op dit tijdstip van het jaar kilometers te bollen ... hij doet mij meer en meer denken aan Ulrich ... ooit, ooit, ooit. 

Het vertrouwen is dus groot bij de Lords.  Uitspraken als dees konne kik veurige week nog nie ... 'k gem gère da ge versnelt noar de Bosstraat toe ... we zen an 34 in groep de Bosstraat op gepeerd ... edde geen langere parcoureke dan 42 km ... het got toch iedere week beter en beter zunne ... kwist nie da ge in 't fietsen zo snel evolueerde ... zo steil is die Bosstraat eigenlijk nie ... waren gisteren geregeld aan de orde.

In de geest van hun vertrouwen voorzien we een ritje van 50.3 km richting Lier.  Het is terug een knooppuntenroute en gaat als volgt

DK/50/51 (dit zijn de blauw bruggen)/55/56/66/31/27/13/11/63/12/13/27/60/21/51/50/26/DK.  Hoewel de rit op zich niets bijzonders lijkt, ben ik er van overtuigd dat ze op dit parcours een nieuwe fietsdimensie zullen ontdekken!  Ik ben dan ook uitermate benieuwd naar hun nieuwe verhalen die we met plezier zaterdagnamiddag op DK zullen aanhoren.

Groep 1 & 2 rijden dit weekend een gezamelijk rit doorheen het Pajottenland: +/- 145 km.  Schitterend parcours met minimum aan grote banen.  Aangezien het een groepsrit is, zijn er dubbele punten te verdienen! We vertrekken om 12h00 stipt zodat we op tijd zijn om samen met de Lords de nodige Tongerlo's door te spoelen.

Tot zaterdag!

William

 

09:47 Gepost door William Devondel | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

tmoet gedaan zen oei oei
ik zen Parmentier Guy
ik zen cooler dan de rest

pakt volgende keer maar een schup mee as ge ga fietsen
want ge ga ij graf graven vriend

guyke guyke
vozer dan een foulieke


janet

Gepost door: de lorre | 17-03-07

De commentaren zijn gesloten.