25-04-06

Mededeling voor Lords en groep 2

Beste Reetzweters, beste Lords,

Komende zaterdag zullen jullie op eigen benen moeten staan.  Zowel Lody als mezelf hebben "communieverplichtingen" en kunnen niet aanwezig zijn.

Voor de Lords is het broekpad voorzien.  Vanop DK is dit ongeveer 50km.  Het is een mooi pad, goed aangegeven en gemakkelijk te vinden.  (steek de twee blauw bruggen over en rijd richting Heffen, Leest, Hombeek dan ben je reeds op het Broekpad. Wil je het vinden adhv de knooppuntnummers rijd dan richting blauw bruggen en volg de nummers 50-51-52-79, van dan af ben je ook op het broekpad).  Het mag dus geen probleem vormen voor de Lords om zelf dit parcours af te haspelen.  Daarenboven heb ik voor jullie een parcours uitgestippeld voor op donderdagavond (tussen 35 en 40 km en alleen maar dijken).  Zoals beloofd zal ik dit donderdag met jullie rijden zodat jullie dit ook zelf in de toekomst kunnen rijden.  Vertrek om 19h30 stipt vanop DK!

Voor wat groep 2 betreft hoop ik dat er zaterdag eindelijk wat volk komt opdagen.  Ter herinnering geef ik nogmaals de namen door van de zaterdagstemmers: ikzelf, Alex, Bernard, Bruno, Sael, Sam, Alain Maximus, Chris en Michel Maes.  Werner en Marko meldden toen dat zowel zaterdag als zondag voor hen in orde waren.  Tevens hoop ik mensen zoals Luc S, Luc M, Tom V, Tom VD, Stefan D en anderen weldra te kunnen verwelkomen.  Voor groep 2 is zaterdag het aspergepad voorzien.  De bedoeling is wel om het pad maar te starten tussen de brug van Temse en de sluis van Windham, maw te starten met een prachtige kasseistrook.  Te vinden tussen brug en sluis als je de dijk verlaat (bordje is te lezen als je vanuit Temse komt).  Zodoende kom je aan ongeveer 80 km. 

Kort kan ik nog vermelden dat groep 1 zaterdag de Davitamon Classic rijdt en er dus officieel niet zal gereden worden op zondag.  Officieus zal dit wel gebeuren daar sommige "communievierders" besloten hebben om een kleine 100 km te bollen op zondag, echter zonder punten te verdienen.  Indien er nog communievierders zijn, kunnen die zich melden via reacties.  Ik informeer jullie dan nog wel over vertrekuur.

Alvast veel fietsplezier, en tot donderdag,

William

16:02 Gepost door William Devondel | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

zondag Als er zondag om 09.00 uur wordt gestart dan kan ikmee voor een tochtje 100 km. moet op tijd thuis zijn voor voetbalwedstrijd GBA - Club
Laat maar even weten wie er mee gaat en of 09uur haalbaar is.

Gepost door: fons | 25-04-06

Donderdag en zondag as. Beste voorzitter,
Aangezien ondergetekende vanaf donderdagmiddag op een boogscheut van de Ventoux zal vertoeven, is het onmogelijk om van de partij te zijn. Op donderdag 4 Mei mag u mij terug verwachten.
Groeten
Dennis

Gepost door: dennis | 25-04-06

zondag Fons, moet tevens naar GBA-Brugge. Ik stel voor om dus om 9h00 van op DK te vertrekken.

Gepost door: William | 25-04-06

zondag William, kans wordt steeds kleiner dat ik er zondag bij kan zijn. Mijn allerliefste vrouw is het verlengde WE nl. aan 't vol proppen met familie activiteiten. Een ritje met de RZ heeft ze (nog?) niet ingepland...

Gepost door: Bern | 25-04-06

kredietpunten Ok, Bern maar onderhandel voldoende kredietpunten per familie-activiteit!

Gepost door: William | 25-04-06

Davitamon Classic Hoe laat wordt er afgesproken voor de Davitamon Classic? Wie rijdt er mee?

Gepost door: Peter V | 26-04-06

Carpool 6h55 Peter,
afspraak met VERTREK om 7h stipt richting Nazareth. Gaan reeds mee : Sael, Werner, Marko, Bart, Vloe, Krans, Koen, Stef D, Michel, Lewi, Dessel.
Tot zaterdag (of vanavond)
Dessel

Gepost door: Dessel | 27-04-06

De commentaren zijn gesloten.