18-04-06

Het zomerseizoen

Beste Reetzweters,

Het zomerseizoen is begonnen wat betekent dat we onze donderdagrit zullen aanpassen.  Enerzijds leent het winterparcours zich niet langer om met grotere groepen te bevlammen, anderzijds wordt het tijd om de MB zijn welverdiende zomerrust te gunnen. 

Vanaf 20/4 rijden we dus het gebruikelijke zomerparcours.  Hoewel het nog niet lang genoeg klaar is om het volledige parcours (70 km) te rijden en we niet vroeger dan 19h30 willen starten (is voor sommigen onder ons onhaalbaar) zullen we niettemin het eerste gedeelte er van rijden (50km).  Is er dan nog tijd (afhankelijk van weersomstandigheden) dan kunnen we in den beginne nog een toureke rond de waterskiput rijden.    Degenen voor wie 50 km voldoende is, kunnen dan reeds afzakken (of liever stijgen) naar DK.  Van zodra lang genoeg licht haspelen we 70 km af.

Nu donderdag vertekken we dus om 19h30 stipt van op DK (koersfiets).

Indien er Lords of beginners zijn die willen mee fietsen, laat dan een seintje onder reacties.  Ik ontferm mij graag over jullie.  Zodra er een paar het parcours kennen, kunnen ook The Lords op donderdag op hun tempo gaan fietsen.

Tot slot wens ik nog te melden dat er een paar wijzigingen zullen plaatsvinden in het programma.  Reet-Gaasbeek-Reet zal om te beginnen met 1 week verlaat worden.  Reden is simpel: enkel voorzitter kent parcours en voorzitter zijn petekind viert zijn plechtige communie op momenteel voorziene datum.

Hou het wegprogramma in de komende dagen dus in de gaten.  Anderzijds worden de komende ritten ook vermeld op site.

Punten voor RZ-klassement nog niet aangepast want wacht nog op deelnemers van AGR.

Tot slot wens ik nog te melden dat er nog allerhande kledij bij mij thuis ligt ter afhaling.  Bij deze wens ik tevens te melden dat we kledij zullen bij bestellen.  Alle leden die nog kledij wensen te bestellen (of bij bestellen) gelieve een seintje te geven.  Probeer kledij te passen van anderen (ben niet van plan om terug twee keer naar Gent te rijden om paskledij).  Bepaal dus adhv anderen hun kledij uw maten.

Sportieve groeten,

William

18:43 Gepost door William Devondel | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

punten aangepast punten ondertussen aangepast. Dessel en Sael riant aan kop ... seizoen is nog lang!

Gepost door: william | 18-04-06

donderdagavondrit Voor 20.00 u is voor mij echt onmogelijk (consultatie).De eerste 3 donderdagen zal ik afwezig zijn wegens o.m verlof.Maar gezien we nu toch zo talrijk zijn is het misschien mogelijk om ook een groep te laten starten om 20.00 u of zelfs 20.15 u. Vanaf 11/5 kan ik er dan terug bij zijn.

Gepost door: danny | 18-04-06

Rondje Tongerlo ?! Willy,
Zoals gisteren rond een uur of 2h30 besproken :-) ... de jarigen die "vergeten" een rondje Tongerlo te offreren in de maand van hun verjaardag, worden verdacht hun verjaardag te "verzwijgen" en zullen bijgevolg 'gedwongen' worden een 'verzwijgmeterke' er bovenop te offeren ...
Steeds dorstige Reetzweter,
Dessel

Gepost door: Christoph | 21-04-06

Verzwijgmeterke(s) Mijn hoofd is nog maar net een kater te boven, of daar heb je Dessel weeral met drank. Hoewel ik momenteel niet in Tongerlo-mood ben, ondersteun ik het verzwijgmeterke volledig! Trouwens wat doen we met RZ van de maand die hun verslag maar niet willen schrijven ... KVG en Sael dienen nog immer hun verslag door te geven. Sael heeft me wel terug wat bullet points doorgestuurd ... maar een verslag door hem zelve geschreven hebben we nog niet mogen ontvangen! Wat doen we met dergelijke mannen ... een verzwijgmeterke per week retard? En dit tot dat het verslag uiteindelijk binnen is?

Gepost door: Willy | 21-04-06

test lody lody kun je dit lezen

Gepost door: willy | 23-04-06

De commentaren zijn gesloten.