23-02-06

De officiële agenda van 26/2

Beste Reetzweters,

De vlinders beginnen te ontwaken, de spanning stijgt, de kasseien genieten van hun laatste winterrust, onze spieren hunkeren stilletjes terug naar pijn en krampen, onze darmen naar glucose en anderen brol, onze maag naar een overvloed aan rijsttaarten met Tongerlo, ... u raadt het, het wielerseizoen komt er aan! 

Hoewel sommigen onder ons eerst nog op een luxe-hoogtestage trekken, staan er nu zondag 24 man paraat om de eerste wegkilometers van het seizoen op te vreten.

Teneinde onnodig wachten, misplaatste excuses en andere truken van de foor te vermijden vinden jullie hier de officiële briefing betreffende onze openingsrit

DK-parking: 10h30 STIPT: VERTREK RIT

Dit betekent dat u dus VOOR 10h30 moet aankomen om u nog om te kleden, fiets uit te halen, banden op te pompen, drankbusje te bevoorraden, fietshelm te zoeken, pomp te schooien, kilomtriekske te activeren, and other usual stuff!

ZODUS: afhankelijk van uw ervaring en voorbereiding komt u dus tussen 10h00 en 10h15 ten laatste aan op DK.  REMEMBER het vertrek is om 10h30 STIPT (vergeet niet dat er aansluitende brunch volgt!)

Aankomst rit DK-parking: tussen 12h30 en 13h00. 

Brunch vangt aan tussen 13h00 en 13h30: zodoende hebben we voldoende tijd om te douchen alvorens aan tafel te gaan.

Na en tijdens de brunch volgt wat uitleg over het verdere seizoen en hebben we de uitreiking van de winterreetzweter van het jaar.

Vervolgens laten we ons gaan aan den Tongerlo-bar.  Ik heb gevraagd dat ze den TV op zouden zetten, zodat men denkt dat wij er zitten om de koers te volgen ... we weten natuurlijk wel beter!

Tot zondag 26/2 tussen 10h00 en 10h15 STIPT

Groeten,

De veurzitter.

10:17 Gepost door William Devondel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.