21-02-06

Eindelijk

Beste Reetzweters,

Eindelijk nog eens de tijd gevonden om een berichtje te posten.  Zoals jullie weten nadert het wegseizoen met rasse schreden.  Nu zaterdag rijden de profs hun eerste wielerwedstrijd op Belgische bodem en zondag schieten wij, Reetzweters, ons wegseizoen van start.

Voor de openingsrit zijn we met 24 deelnemers.  Sommigen onder ons rijden dan hun eerste kilometers van het jaar terwijl anderen hun kater van de avond/uren voorheen dienen weg te rijden.  Het wordt dus een leuke en rustige rit van ongeveer 60 km.

Na de rit brengen we ons energiepeil terug op niveau dankzij een uitgebreide brunch.  In totaal zijn we met 46 brunchers.  Mag ik jullie wel vragen effectief aanwezig te zijn.  Wij vragen wel geen voorschot maar DK organiseert de brunch op basis van de door ons doorgegeven deelnemers.

Na de brunch vindt de uitreiking plaats van de winterreetzweter van het jaar 2005-2006.  Zoals jullie reeds gezien hebben, worden de punten in het reetzwetersklassement niet langer aangepast. Dit louter en alleen om de zaken spannend te houden.  Ik merk namelijk op dat de kop 3 het de laatste tijd wat laat afweten en niet aan alle evenementen heeft deelgenomen.  Het kan dus nog alle kanten op!

Na de uitreiking volgen we Kuurne-Brussel-Kuurne op TV en leggen we reeds een extra basis energie voor het komende wegseizoen ... den Tongerlo van het vat zal hier wel zijn bijdrage leveren.

Laat ons nu alleen maar hopen dat het weer mee zit, ik bedoel dat we op echt openingsweer kunnen rekenen ... regen, wind, hagel, ... teneinde dit op te volgen heb ik een link geplaatst naar de KMI-site (kan nog van nut zijn voor het verdere wegseizoen)

Tot zaterdag, en voor degenen die op skiverlof vertrekken, have fun.

William

 

11:32 Gepost door William Devondel | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

SHIT SHIT SHIT Veel plezier die dag.
Ik sta dan op mijn snowboard te zweten in mijn botten.
Ben

Gepost door: Ben Holemans | 21-02-06

super sjieke naam, toffe blog, ik blijf komen zien!!
groetjes

Gepost door: dingske | 22-02-06

De commentaren zijn gesloten.