20-01-06

Het snoeien van fruitbomen gooit roet in het eten

Beste RZ'ers,

 

Gisteren met 9 man gaan spinnen.  De conditie blijft dus goed en er staan ons ongetwijfeld fantastische topmomenten te wachten tijdens de zomermaanden.  De RZ'ers groeien niet enkel kwantitatief, momenteel 46 leden, maar zullen ook kwalitatief de sportwereld verbazen.

 

Dat we sociaal blijven is ook een gegeven. Gisteren samen met mijn goede vriend Koen DK gesloten.  We houden ons dus aan de missie om als trappistminnende fietsliefhebber de wielermicrobe te verspreiden.

 

Op de site vindt u andermaal de stand van de winter RZ tem vandaag.  Ondergetekende heeft zijn koppositie moeten afstaan.  De lage hartslagstage in Zuid-Afrika kost ettelijke punten.  Niettemin is nog niets gewonnen. Er staan nog 5 MB-ritten op het programma en er blijven nog 250 punten te verdienen met het spinnen.  Vraag is of onze huidige koploper Koen deze positie kan verdedigen.  Blijkt dat zijn lieve echtgenote een cursus "snoeien van fruitbomen" wil volgen en toeval wil nu wel zeker dat die cursus op zondagochtend valt ... net het moment waarop wij gaan MBen!!  Het worden dus nog spannende dagen voor de koplopers. 

 

U zult tevens een link vinden naar het wegprogramma 2006.  Hier vindt u het voorlopige wegprogramma.  Dit zal nog aangepast worden eens alle tourtochten gekend zijn.

 

Tot slot wens ik jullie te herinneren aan 26/2.  Zoals gemeld start dan het wegseizoen met een korte rit gevolgd door brunch op DK en het volgen van Kuurne-Brussel-Kuurne in het gezelschap van onze trouwe Tongerlo.  Partners en kinderen zijn meer dan welkom op de brunch. 

 

Vele groeten,

 

De Voorzitter.

14:02 Gepost door William Devondel | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Duvel Er zijn nu 47 leden...
Cheers,
Ben

Gepost door: Ben Holemans | 20-01-06

De commentaren zijn gesloten.