25-11-05

Spinning op donderdagavond

Vannacht na de nodige paters, en dus met de nodige moed om dit hekel thema te bespreken, heb ik nog met onzen Briek gebeld betreffende het spinnen.  Briek ziet ons natuurlijk liever door weer en wind peddelen ... maar enfin ... uiteindelijk had hij wel oren naar onze argumenten en al snel kregen we zijn fiat ... "Kè nog lievere daj ip e noomtrainere goa rien dan daj ip e kunstveldje met e stok teegn e bolle goan sloan" waren zijn letterlijke woorden!
 
Het is er dus door!  De komende drie maanden gaan we iedere donderdagavond spinnen.  Gym Tonic last voor de Reetzweters een extra les in van 21h30 tot 22h30.  De prijs bedraagt 7.5 EUR per les.  Als lid van de Reetzweters hoeft U dus geen abonnement of dergelijke aan te kopen.  Het enige wat we moeten doen is een minimum aantal deelnemers van 7 man per les garanderen, in het bezit zijn van een (persoonlijke) verzekering (vanaf 1 januari 2006 is dit voor alle leden sowieso in orde), en ten laatste maandagmiddag laten weten of je deelneemt.  De Reetzweters krijgen voor deze les voorrang maar de overige fietsen (15 in totaal) worden opgevuld met Gym Tonic leden vanaf de maandagmiddag.
 
Concreet hebben wij als club 100 beurten aangekocht.  Die 100 beurten moeten binnen de 4 maanden opgebruikt zijn.  Dus behalve 7.5 EUR staat niets u in de weg om samen met de RZ's te gaan spinnen en aan die winterconditie te werken!  En voor de echten onder ons ... ze hebben er ook bruine leffe.  Kan smaken als opwarmertje voor de Tongerlo van DK achteraf!
 
Groeten.
 
 

10:00 Gepost door William Devondel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.