16-11-05

Donderdagavondrit 17 nov

Donderdagavondrit van 17 november gaat gewoon door zoals gepland.  Voor wat het spinnen betreft kwamen we op zulk een korte periode, tegen morgen, niet aan de vereiste 7 man.  Niettemin, vonden velen dit een goed idee en kan dit in de komende weken verder uitgespit worden.  Bruno, William, Danny en Bern zagen dit reeds zitten.  Als we nog 4 mannen of vrouwen extra vinden dan kunnen we hier een vaste avond van maken voor de koudste wintermaanden.  Wordt vervolgd.
 
Morgen, donderdag vertrekken we dus terug om 20h00, afspraak 19h50 op DK parking.  Sponsors vergeet niet tegen 22h30 naar DK af te zakken voor het vastleggen van de tenues.  Zal tevens de offerte bij hebben van De Geest zodat we tevens kunnen beslissen over aantallen.
 
Tevens nog vermelden dat de 20ste deelnemer zich heeft ingeschreven voor de Dolomieten.  Een absoluut record!!  Qua deelnemers lossen Koen en Christoph dus alle verwachtingen in ... waardoor we nu extra benieuwd zijn naar de invulling van de ritten en de praktische organisatie.  We kijken er dan ook naar uit dit te vernemen op de volgende vergadering van 15/12!!  Alvast proficiat Koen en Christoph en alle succes met de verdere organisatie.
 
Tot slot een dikke proficiat aan Ann & Alain met de geboorte van hun dochtertje IZALYNE!! Dat "de Vélo nie vo de zjanet" is heeft den Alain andermaal bewezen!
 
William


22:03 Gepost door William Devondel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.