11-11-05

Pieken in het foute seizoen

Donderdag slechts 3 opportunisten: Jan, Koen en Bern die bij miezerig vies weer hun kans schoon zagen om in het maandklassement afstand te nemen van de William (geveld door paardenwormen of zoiets) en andere prijzenjagers.  Een trio met gemeenschappelijke belangen dus: gewoon met z'n 3 het parcours veilig afhaspelen en uitlopen op de achtervolgers.

 

Onmiddellijk werden de posities ingenomen.  Jan op kop wegens fiets met de minste weerstand; Bern, voor het eerst met mountainbike, au milieu wegens geen verlichting en tenslotte Koen als toezichthouder om de groep bijeen te houden.

 

De verstandhouding in de groep was optimaal en dankzij meesterknecht Jan, die weer stevig tegen de wind beukte, haalden we 29 km/h als gemiddelde.  Je moet het maar doen: 49 km solo in de frontlinie met 2 meester-wieltjeszuigers.  Chapeau Jan!  Gemiddelde kon trouwens nog beter als onhandige Bern zijn bidon niet over het asfalt liet rollen.  Gelukkig was er handige Koen die vlotjes haasje over deed.

 

O ja, dan was er nog de Shell en de Bosstraat.  Voor de 3° opeenvolgende keer komt ondergetekende met vingers in de neus eerst boven ... echt niet plezant!  Daarom een dringende oproep aan alle strijdvaardige kuitenbijters om volgende donderdag aanwezig te zijn.  Of ben ik aan 't pieken in het foute seizoen ... ?

 

Groeten en tot zondag!

Bern22:43 Gepost door William Devondel | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

leve de dictatuur Beste voorzitter,

verlichte dictators zijn altijd al de beste bestuursvorm geweest.
Mijn steun heb je.

Lekke

Gepost door: Lekke | 12-11-05

De commentaren zijn gesloten.